Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Κατέφθασε η Barbara | Σε επιφυλακή η πολιτική προστασία (mp3)

the roots web banners 06

Λήμνος: Κατέφθασε η Barbara | Σε επιφυλακή η πολιτική προστασία (mp3)
06.02.2023 | 12:35

Λήμνος: Κατέφθασε η Barbara | Σε επιφυλακή η πολιτική προστασία (mp3)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Λήμνου από τις πρωινές ώρες, καθώς η χιονόπτωση, όπως αναμένονταν ξεκίνησε και στο νησί λίγο μετά τις 11.

Μέχρι αυτη την ώρα σε πολλά σημεία της υπαίθρου της Λήμνου και κυριώς στα ορεινά, παρατηρείται χιονόστρωση, πράγμα που δεν συμβαίνει στην πρωτεύουσα του νησιού.

Όπως ανέφερε στο σταθμό μας, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας, τα πάντα είναι έτοιμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου με κύριο μέλημα, να μείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο.

Ο Δήμαρχος Λήμνου από την πλευρά του, επεσήμανε πως θα πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών για την ασφάλεια τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις βραδινές ώρες, καθώς είναι πολύ πιθανή η εμφάνιση πάγου.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει το καιρικό φαινόμενο, με τα οχήματα της να κινούνται ήδη σε κομβικά σημεία του νησιού, προκειμένου να συνδράμουν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Τέλος, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Μετεωρολογικού σταθμού της Λήμνου, το φαινόμενο θα αποδυναμωθεί μετά τις 3 το μεσημέρι.

Ακούστε τι δήλωσαν στον Παναγιώτη Σκαπέτη, ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος Λήμνου, καθώς κι ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού. 

 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το