Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκίνησε για το ΙΕΚ Λήμνου

the roots web banners 06

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκίνησε για το ΙΕΚ Λήμνου
24.10.2022 | 12:23

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκίνησε για το ΙΕΚ Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:Ο0 τελέστηκε ο Αγιασμός στον προαύλιο χώρο του Δ.ΙΕΚ Λήμνου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, παρουσία πλήθους κόσμου, για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-2023 !!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, τους ιερείς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου κ. Χριστοφιδέλλη Βαγγέλη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Μύρινας κα Μοσχάκη Βούλα, τον Υποδιοικητή της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης Λήμνου Συνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Παπαθανασίου Σπυρίδων, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Δντη 7ου ΕΓ της 88ΣΔΙ κ. Θανατση Θωμά, τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Σουσαλή Θανάση, τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου Lemnos Village Resort, την Αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Λήμνου και Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ κα Ρούσσου Μαρία, τους δημοσιογράφους κ. Κότσαλη Ηλία από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και την κα Κατσάνου Μαρία από το ΡΑΔΙΟ ΛΗΜΝΟΣ, τους Εκπαιδευτές και τους Σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Λήμνου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Ιερόθεος με τον θερμό και εμπνευσμένο λόγο του ευλόγησε το νέο έτος κατάρτισης, ευχήθηκε σε όλους δύναμη και επιτυχίες με τη βοήθεια του Θεού και έδωσε συγχαρητήρια στη Διευθύντρια του ΙΕΚ, στους Εκπαιδευτές και σπουδαστές για το σπουδαίο έργο τους, τις προσπάθειες, τις επιτυχημένες δράσεις εξωστρέφειας που πραγματοποιούν!!

Στη συνέχεια η Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Λυγδά Ιουλία καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά να είναι καλή, εποικοδομητική, δημιουργική και πετυχημένη, με υγεία και δύναμη για όλους!!

Στους Εκπαιδευτές ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους & καλή συνεργασία και στους σπουδαστές καλή δύναμη και καλές σπουδές με πολλές επιτυχίες!!

Παρουσίασε τις Ειδικότητες, το Δυναμικό του αναβαθμισμένου Δ.ΙΕΚ Λήμνου και αναφέρθηκε στην αξία του ΙΕΚ για την κοινωνία της Λήμνου, στην άρτια ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση που παρέχει στους σπουδαστές, στο σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί και κάλεσε τους Φορείς να στηρίξουν και να ενισχύσουν τις δράσεις εξωστρέφειας, προσφοράς και αλληλεγγύης του ΙΕΚ με στόχο το καλό της τοπικής κοινωνίας μας!!

Ακολούθησε κέρασμα όλων των προσκεκλημένων, των εκπαιδευτών και των σπουδαστών με νοστιμότατα εδέσματα, που έφτιαξαν οι σπουδαστές του τμήματος "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF" Γ' Εξαμήνου με τον Εκπαιδευτή τους κ. Κελεμένη Ηλία. Το service ανέλαβαν σπουδαστές του τμήματος "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" Γ' Εξαμήνου.

Το δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου ξεκίνησε φέτος, όπως και πέρυσι, πολύ δυναμικά με 6 Ειδικότητες, 72 καταρτιζόμενους και 28 Εκπαιδευτές!! Με κέφι και όρεξη για δουλειά, με καινοτόμες ιδέες, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξη και εξέλιξή του!!

Αξίζει να τονιστεί ότι φέτος στο Δ.ΙΕΚ Λήμνου φοιτούν και αρκετοί σπουδαστές, που ήρθαν στη Λήμνο από άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να σπουδάσουν στο ΙΕΚ!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel