Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Πειραιώς αφαιρεί το ΑΤΜ από το Μούδρο και το Κοντοπούλι

the roots web banners 06

Η Πειραιώς αφαιρεί το ΑΤΜ από το Μούδρο και το Κοντοπούλι
24.10.2022 | 09:44

Η Πειραιώς αφαιρεί το ΑΤΜ από το Μούδρο και το Κοντοπούλι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αντιδράσεις στους κατοίκους των χωριών της ανατολικής Λήμνου έχει προκαλέσει η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να αποσύρει το ΑΤΜ τόσο από το Κοντοπούλι όσο και από το Μούδρο.

Το μέλος του Επιμελητηρίου Λέσβου και κάτοικος Μούδρου Νεκτάριος Ορφανίδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη τράπεζα γνωστοποιώντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι Λημνιοί της περιοχής, μετά την απομάκρυνση των μηχανημάτων.

"ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ".

ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΕΥΘΎΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΝΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΑ ΑΤΜ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΥΔΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ.

ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ,(16 ΧΩΡΙΑ)ΌΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΓΡΟΤΕΣ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΌΠΟΥ ΤΟ ΚΌΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗΣ ΈΧΕΙ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΊ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΔΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΥΡΙΝΑ ΕΊΝΑΙ 30 ΧΛΜ,40 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ 50 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ(ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ)ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΘΕΤΩ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ."

312313587 585029056958099 958607060472105339 n

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel