Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Σύλλογος Κοντιάς Λήμνου “Άγιος Δημήτριος” γιόρτασε 60 χρόνια!

the roots web banners 06

Ο Σύλλογος Κοντιάς Λήμνου “Άγιος Δημήτριος” γιόρτασε 60 χρόνια!
30.10.2018 | 09:54

Ο Σύλλογος Κοντιάς Λήμνου “Άγιος Δημήτριος” γιόρτασε 60 χρόνια!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκατοντάδες συμπάροικοι παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στον χορό του Συλλόγου Κοντιάς Λήμνου “Άγιος Δημήτριος” για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυσή του.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Stars International στο Preston, ενώ την επομένη, Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία στους Αγίους Αναργύρους υπέρ της υγείας των μελών του Συλλόγου και της συνέχισης της επιτυχούς λειτουργίας του.

Να θυμίσουμε ότι ο Σύλλογος ξεκίνησε από μια ομάδα συγχωριανών μεταναστών από τον Κοντιά Λήμνου, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το φιλανθρωπικό εγχείρημα προκειμένου να βοηθήσουν άλλους νεοφερμένους αλλά και να προσφέρουν πίσω στη γενέτειρα σε περίπτωση ανάγκης.

 

Ιδρυτής του συλλόγου ήταν ο αείμνηστος Δημήτρης Μπόλκας, η προσφορά του οποίου αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των 60ών γενεθλίων, ενώ στους προέδρους των περασμένων ετών επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε αναγνώριση της ακούραστης αφοσίωσής τους.

Ανάμεσά τους και οι Άγγελος Καλομοίρης, Βασίλης Τσιλιμινκός, Στέλιος Μαλάκος, Πέτρος Σκαπέτης, Χρήστος Μίνκος, Χαράλαμπος Σκαπέτης, Ελένη Καλκατζίκου, Άγγελος Ριγόπουλος, Χρήστος Μαγιάς, Σπύρος Χραμπάνης και, βέβαια, ο τωρινός πρόεδρος, Χρήστος Διαματάρης.

Η παρέα της Φωτεινής Δημητροπούλου έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση

Ο χορός υπήρξε, επίσης, αφορμή να εκφραστούν ευχαριστήρια και στα μέλη προηγούμενων επιτροπών Δημήτρη Μιτσίλια, Αντώνη Κασαβέτη και Αντώνη Μαματή.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοντιάς Λήμνου “Άγιος Δημήτριος” κ. Διαματάρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί τους τη χαρά και υπερηφάνειά τους για το έργο που έχει προσφέρει ο σύλλογος ανά τα χρόνια, τόσο στο πλαίσιο στήριξης στα μέλη του, όσο και αναφορικά με εγχειρήματα που έχει διοργανώσει προς όφελος της ευρύτερης κοινότητας.

Πηγή: neoskosmos.com

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel