Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ομιλία στα Λύκεια του Μούδρου για τη διαχείριση του άγχους και την αξία της διατροφής στις εξετάσεις (photos)

the roots web banners 06

Ομιλία στα Λύκεια του Μούδρου για τη διαχείριση του άγχους και την αξία της διατροφής στις εξετάσεις (photos)
03.05.2017 | 19:38

Ομιλία στα Λύκεια του Μούδρου για τη διαχείριση του άγχους και την αξία της διατροφής στις εξετάσεις (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ενιαίο και το Επαγγελματικό Λύκειο του Μούδρου από τον ψυχολόγο, Πέτρο Κεχαγιά, και τη διατροφολόγο, Ειρήνη Βότση-Χρυσοβαλάντου, σχετικά με τις τεχνικές προφύλαξης και διαχείρισης του άγχους, αλλά και την ισορροπημένη διατροφή σε περιόδους άγχους, όπως είναι η περίοδος των εξετάσεων.

Την ομιλία παρακολούθησαν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου των δύο Λυκείων οι οποίοι ενημερώθηκαν για το πως να φτιάχνουν οι ίδιοι ένα θρεπτικό και πλήρες διαιτολόγιο το οποίο θα βοηθήσει στις νοητικές τους λειτουργίες, αλλά και τη μείωση του στρες. Ακόμη, ενημερώθηκαν για τη φύση του άγχους, για τις μεθόδους προετοιμασίας και οργάνωσής τους κατά την περίοδο των εξετάσεων, όπως και για τις πρακτικές διαχείρισης του άγχους τους στη διάρκεια μίας αξιολόγησης.

Η κα Βότση-Χρυσοβαλάντου και ο κος Κεχαγιάς ευχαριστούν τους Διευθυντές των δύο Λυκείων για την εξαιρετική συνεργασία τους και όλους τους μαθητές για την πολύτιμη συμμετοχή τους, στους οποίους εύχονται καλή επιτυχία σε ό,τι έχουν επιλέξει να κάνουν.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel