Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Σάμος: Δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε ότι την δηλητηριάζει | Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία

the roots web banners 06

Σάμος: Δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε ότι την δηλητηριάζει | Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία
05.05.2024 | 09:41

Σάμος: Δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε ότι την δηλητηριάζει | Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Με έναν κάβουρα χτύπησε και σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη στη Σάμο.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν η 49χρονη ειδοποίησε τις αρχές, λίγο πριν τις 08:30 το πρωί. «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», φέρεται να είπε στο τηλέφωνο.
 
Άμεσα στο σπίτι επί της οδού 25ης Μαρτίου έφτασαν περιπολικά και η αστυνομία εντόπισε τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι, φέροντας πολλαπλά τραύματα.
 
«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της.
 
Σάμος: ««Τον είχε ξαναχτυπήσει τα Χριστούγεννα»
Οι γείτονες ανέφεραν ότι πατέρας και κόρη είχαν διαταραγμένη σχέση, ενώ συγγενείς υποστηρίζουν ότι τον είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε στο Star συγγενής θύματος.
 
Η δράστις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στη Σάμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας προσπαθούσε να δώσει τα φάρμακα στην 49χρονη βάζοντάς τα στο φαγητό, ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel