Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Ένα φουτουριστικό τροχόσπιτο με σχήμα.. usb!
Ένα φουτουριστικό τροχόσπιτο με σχήμα.. usb!

Ένα φουτουριστικό τροχόσπιτο με σχήμα.. usb!

Ένα φουτουριστικό τροχόσπιτο-τρέιλερ που μπορεί να περιστρέφεται και να επεκτείνεται με το πάτημα ενός κουμπιού πρόκειται να κυκλοφορήσει στους δρόμους τα επόμενα χρόνια.

Το τροχόσπιτο ονομάζεται Romotow και μόλις πατηθεί το κουμπί αρχίζει να μεταμορφώνεται καθώς από ένα ενιαίο όχημα «σπάει» σε δυο κομμάτια κατά την περιστροφή του. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει 70% περισσότερο χώρο και γίνεται το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Μερικοί μάλιστα παρομοιάζουν το Romotow εξωτερικά με ένα γιγάντιο USB.

Το Romotow έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία αρχιτεκτονικής και εσωτερικού σχεδιασμού της Νέας Ζηλανδίας W2, η οποία εργάζεται πάνω σε αυτό το πρότζεκτ τα τελευταία έξι χρόνια. Η W2 ελπίζει το τροχόσπιτο-τρέιλερ να βγει στους δρόμους το 2020 και αναμένεται να πουληθεί για $ 350.000.

Μέσα στην καμπίνα θα υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο αρκετά μεγάλο για να κοιμούνται δύο ενήλικες και ένα σαλόνι με καναπέ που μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι για δύο ακόμη καλεσμένους. Θα διαθέτει επίσης κουζίνα και μπάνιο, και κομψά έπιπλα.

Εξωτερικά, θα υπάρχει επίσης ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό μπάρμπεκιου, το πάτωμα κάτω από το οποίο θα είναι επενδεδυμένο με συνθετικό δάπεδο, όπως αυτό που συνήθως συναντάται στα γιοτ.

Στην οροφή του θα υπάρχουν ηλιακά πάνελ και μπαταρία έτσι ώστε το τροχόσπιτο να μην ξεμένει ποτέ από ενέργεια.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
30.05.2019 | 07:57

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018