Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Η αγελάδα που δραπέτευσε πριν τη σφαγή της και έγινε viral!

the roots web banners 06

Η αγελάδα που δραπέτευσε πριν τη σφαγή της και έγινε viral!

Η αγελάδα που δραπέτευσε πριν τη σφαγή της και έγινε viral!

Η Hermien, είναι μια αγελάδα στην ολλανδική επαρχία Overijssel και η ιστορία της έγινε viral στα μέσα κοινωνικών δικτύων. Εκτός από viral η συγκεκριμένη αγελάδα έγινε και σύμβολο της ελευθερίας, αφού έκανε μια τολμηρή… απόδραση τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της προσπαθούσε να την βάλει σε ένα φορτηγό με άλλα ζώα που προορίζονταν για σφαγή.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, Herman Jansen, δήλωσε ότι η αγελάδα αρχικά δραπέτευσε με την αδελφή της, αλλά η δεύτερη δεν κατάφερε τελικά να ξεφύγει. Ωστόσο, η Hermien, που πήρε το όνομά της από τον ιδιοκτήτη της κατάφερε να ξεφύγει στο κοντινό δάσος της περιοχής, όπου ζει μόνη της τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε έντονα με τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της, τόσο που ένα ολλανδικό πολιτικό κόμμα, που μάχεται υπέρ των ζώων, κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα που θα εξασφαλίσουν την ελευθερία της Hermien.

Η… έξυπνη αγελάδα κρύβεται μέσα στο δάσος όλη την ημέρα και βγαίνει μόνο το βράδυ και αφού βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας τριγύρω. Οι κυνηγοί προσπάθησαν να την πιάσουν με διάφορους τρόπους, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
08.04.2019 | 07:50

stenos400x400

Digilust banner