Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>1100 κοστούμια και 100 drones σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σόου!
1100 κοστούμια και 100 drones σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σόου!

1100 κοστούμια και 100 drones σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σόου!

Εκατό drones, ένα θρυλικός θίασος χορού της Νέας Υόρκης και περίπου 1100 πολύχρωμα κοστούμια συνθέτουν ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Ο χορευτικός θίασος Radio City Rockettes είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική, κυρίως λόγω των άκρως εντυπωσιακών σόου που διοργανώνει και φέτος γιόρτασε την 85η επέτειό της παράστασης Spectacular Christmas.

To σόου αρχίζει με μια εικονική 3D διαδρομή με έλκηθρο, που ξεκινά από το Μανχάταν και φτάνει μέχρι το Βόρειο Πόλο. Στη διάρκεια της παράστασης βαγόνια από τρένα κινούνται πάνω στη σκηνή φορτωμένα με παιχνίδια. Οι χορευτές αλλάζουν συχνά κοστούμια και επιδίδονται σε διάφορες ακροβασίες με στόχο να χαρίσουν στο κοινό μαγευτικές χριστουγεννιάτικες εικόνες. Το θέαμα φέτος κατάφερε να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό αφού σε όλη τη διάρκεια της παράστασης χρησιμοποιήθηκαν 100 drones, που έδιναν την αίσθηση των αστεριών στο νυχτερινό ουρανό.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
14.12.2018 | 08:00

radio banner small

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018