Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Ποια πόρτα θα περνούσατε αν σας έβαζαν να επιλέξετε; Εκείνη που γράφει όμορφη ή εκείνη που γράφει μέτρια;

banner roots

Ποια πόρτα θα περνούσατε αν σας έβαζαν να επιλέξετε; Εκείνη που γράφει όμορφη ή εκείνη που γράφει μέτρια;

Ποια πόρτα θα περνούσατε αν σας έβαζαν να επιλέξετε; Εκείνη που γράφει όμορφη ή εκείνη που γράφει μέτρια;

Eσείς από ποια πόρτα θα περνούσατε αν σας έβαζαν να επιλέξετε; Εκείνη που γράφει όμορφη ή εκείνη που γράφει μέτρια; #ChooseBeautiful

Το συναίσθημα της ομορφιάς είναι μια προσωπική επιλογή που οι γυναίκες θα έπρεπε να επιλέγουν κάθε μέρα για τον εαυτό τους.

Αυτή η νέα ταινία μικρού μήκους, Dove: Choose Beautiful, έγινε σε 5 διεθνείς πόλεις ( στο Σαν Φρανσίσκο, τη Σαγκάη, το Δελχί, το Λονδίνο και το Σάο Πάολο), σε μια προσπάθεια να δείξει πώς αντιλαμβάνονται τη ομορφιά τους γυναίκες από όλο τον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Dove δημιουργεί καμπάνια υπέρ της φυσικής ομορφιάς, υπέρ των αληθινών γυναικών, κατά των μη φυσιολογικών και μη πραγματικών προτύπων ομορφιάς.

Αυτή τη φορά έκανε ένα πείραμα σε πολλές χώρες. Σε διάφορα πολυσύχναστα κτίρια, δημιούργησε δύο εισόδους. Στη μία έβαλε την ταμπέλα «Ομορφη» και στην άλλη «Μέτρια».

Οι γυναίκες καλούνταν να επιλέξουν από ποια πόρτα θα περάσουν. Της όμορφης ή της μέτριας;

Πολλές γυναίκες στέκονταν και σκέφτονταν από ποια πόρτα θα περνούσαν.

Οι Μέτριες

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες πέρασαν από την «Μέτρια».

«Το πώς βλέπεις τον εαυτό σου επηρεάζει και το πώς σε βλέπει ο κόσμος» αναφέρει μια από αυτές μιλώντας στο βίντεο. «Εγώ πέρασα από την πόρτα που γράφει μέτρια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου».

«Για μένα το όμορφη είναι κάτι το άπιαστο» λέει κάποια άλλη.

Οι Ομορφες

Υπήρχαν όμως και πολλές γυναίκες που πέρασαν από την πόρτα της «Ομορφης».

«Ενιωσα ότι έλεγα στον κόσμο: Νομίζω ότι είμαι όμορφη».

«Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ στον καθρέφτη θα δω κάποια πολύ όμορφη γυναίκα να με κοιτάει», λέει μια γυναίκα στο τέλος του βίντεο.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
28.04.2015 | 10:00

stenos400x400