Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Υγεία>>Θεραπευτική κόλλα στους κιρσούς εύκολα και χωρίς αναισθησία
ikteo limnou
Θεραπευτική κόλλα στους κιρσούς εύκολα και χωρίς αναισθησία
11.12.2019 | 19:08

Θεραπευτική κόλλα στους κιρσούς εύκολα και χωρίς αναισθησία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Υγεία

Μια νέα, μέθοδος συγκόλλησης των τοιχωμάτων των φλεβών για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των κιρσών με ειδική κυανοακρυλική κόλλα, έρχεται να προστεθεί στις ενδοαγγειακές θεραπείες της σύγχρονης φλεβολογίας, χωρίς χειρουργικές τομές, ράμματα και με τοπική αναισθησία μόνο στο σημείο παρακέντησης.

«Η μέθοδος VenaSeal που αναμένεται να διεκδικήσει μερίδιο στο οπλοστάσιο της αντιμετώπισης κιρσών, είναι μία μη θερμική, μη σκληρυντική τεχνική με πιστοποίηση από τον αμερικανικό FDA και προσφέρει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, εφόσον βεβαίως διασφαλιστούν οι περιπτώσεις εκείνες που πληρούν τις ενδείξεις γι αυτή τη μορφή θεραπείας» επισημαίνει ο Αγγειοχειρουργός κ. Αλέξανδρος Ματθαίου, επιστημονικός υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Κέντρου Venocare Athens.

Το υλικό συγκόλλησης είναι μια ουσία, η οποία, με την είσοδό της στη φλέβα μετατρέπεται σε κολλώδη που παραμένοντας στη φλέβα, επιτυγχάνει τον αποκλεισμό της. Τα πλεονεκτήματα στην τεχνική αυτή, είναι ότι είναι ακόμα πιο ανώδυνη συγκριτικά με το ενδοαυλικό laser, καθώς η συγκόλληση των τοιχωμάτων της φλέβας δεν απαιτεί έγχυση αναισθητικού σε όλο το μήκος της φλέβας και δεν απαιτείται η χρήση καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης μετά την επέμβαση, γεγονός που σε αρκετούς ασθενείς προσφέρει σημαντική ανακούφιση.

«Στο Venocare», υπογραμμίζει ο κ. Ματθαίου, «με τις περισσότερες από 3.000 επεμβάσεις στη θεραπεία των κιρσών, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισής τους, διασφαλίζοντας για τους ασθενείς μας το αρτιότερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018