Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Πρόβλημα με Facebook, Instagram και WhatsApp

banner roots

Πρόβλημα με Facebook, Instagram και WhatsApp
04.10.2021 | 20:22

Πρόβλημα με Facebook, Instagram και WhatsApp

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Τι ανέφερε το Facebook σε ανακοίνωσή του στο... Twitter για την αδυναμία πρόσβασης στα τρία μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Δευτέρας - Χαμός με τα hashtags #instagramdown και #facebookdown

Πρόβλημα με το Facebook και το «αδελφό» Instagram, παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας. 

 

Πολλοί χρήστες δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης στο social μέσο,  αλλά και στο δικής του ιδιοκτησίας Instagram, από κάποιο «θέμα» που παρουσιάστηκε, πιθανότατα στον server.

Αναφορές θέλουν και το WhatsApp, το οποίο ανήκει επίσης στο Facebook και χρησιμοποιεί κοινές υποδομές, να παρουσιάζει πρόβλημα, χωρίς να επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών του. 

 

Η πρώτη ενημέρωση από το Facebook, ήρθε στις 19:22 μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία».

 

 

face_wrong

 


Ανάλογες ενημερώσεις «ανέβασαν» και οι λογαριασμοί των Instagram και WhatsApp...

 


Οι διακοπές λειτουργίας του Facebook συμβαίνουν σχετικά σπάνια, αλλά τείνουν να έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο, κυρίως επειδή επηρεάζουν τρεις από τις μεγαλύτερες social εφαρμογές του κόσμου. Αυτό φαινεται, εξάλλου, από το γεγονός πως τα hashtags #instagramdown και #facebookdown είναι αυτή την ώρα τα κορυφαία στο Twitter σε παγκόσμια κλίμακα.

face_pinakas

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε νωρίτερα σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, τα προβλήματα επεκτείνονταν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το