Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Χίλιες εφαρμογές από Έλληνες developers στο Windows Phone Store

the roots web banners 06

Χίλιες εφαρμογές από Έλληνες developers στο Windows Phone Store
07.06.2013 | 08:35

Χίλιες εφαρμογές από Έλληνες developers στο Windows Phone Store

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
Κατηγορία: Τεχνολογία

H ανάπτυξη εφαρμογών (applications) για τα Windows Phone έχει πλέον φθάσει τις 145.000, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα, από τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και τα ηλεκτρονικά παιγνίδια μέχρι την ειδησεογραφία, τα κοινωνικά δίκτυα και τις επιχειρηματικές εφαρμογές.

Σύμφωνα με την Microsoft Ελλάς, σημαντική είναι η συμβολή των Ελλήνων δημιουργών (developers), οι οποίοι έχουν αναπτύξει περισσότερες από 1.000 εφαρμογές για την πλατφόρμα Windows Phone 8. Οι ελληνικές εφαρμογές παίρνουν υψηλό μέσο όρο βαθμολόγησης από τους χρήστες (τέσσερα με άριστα το πέντε), με βάση τις πάνω από 30.000 αξιολογήσεις μέχρι σήμερα. Μάλιστα, πολλές έχουν ήδη παρουσιαστεί ως κορυφαίες στην κατηγορία τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Phone Store, σε περισσότερες από 140 χώρες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα πετυχημένων ελληνικών εφαρμογών είναι το «The Juggler» (από την ομάδα Tainicom), καθώς και οι εκπαιδευτικές εφαρμογές για Windows Phone σε έξι γλώσσες, που ανέπτυξε η Anlock.  Το Windows Phone Store προσφέρει μία επιχειρηματική ευκαιρία στους developers, υποστηρίζοντας την εύκολη κατασκευή και συντήρηση εφαρμογών, ενώ δίνεται και η δυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και 70.000 ευρώ από το πρόγραμμα AppCampus.

 

Πηγή: ΑΠΕΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel