Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Να πώς θα ενεργοποιήσεις την κρυφή λειτουργία της κάμερας στο iOS 11 για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες

the roots web banners 06

Να πώς θα ενεργοποιήσεις την κρυφή λειτουργία της κάμερας στο iOS 11 για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες
12.11.2017 | 11:19

Να πώς θα ενεργοποιήσεις την κρυφή λειτουργία της κάμερας στο iOS 11 για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Κάνατε αναβάθμιση και τώρα το iphone σας «τρέχει» με iOS 11. Να μια λειτουργία που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψετε.

Μέχρι στιγμής τα iOS 11 φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες αναβαθμίσεις που έχει κάνει η Apple στο λειτουργικό των iphone, αφού είναι όλο εκπλήξεις. Μερικές είναι εύκολο να τις βρείτε και να τις εφαρμόσετε, άλλες είναι πιο κρυφές και χρειάζεται να είστε λίγο πιο «έμπειρη» για να τις ανακαλύψετε.

Κάτι που μπορεί να έχετε ακούσει, αλλά να μην έχετε καταφέρει (ακόμα) να δοκιμάσετε είναι η κρυφή λειτουργία της κάμερας. Πρόκειται για μια νέα λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες με σωστή προοπτική και καλύτερη συμμετρία. Ε λοιπόν αυτή δεν βρίσκεται στο ίδιο το app της κάμερας, αλλά στις Ρυθμίσεις. 

Πως θα την ενεργοποιήσετε;

Eίναι πολύ απλό. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, επιλέγετε «Κάμερα» και ακολούθως «Πλέγμα». Το ενεργοποιείτε. Αυτό ήταν!

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε την κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία, θα βλέπετε στην οθόνη σας ένα πλέγμα με τέσσερις γραμμές το οποίο θα δημιουργεί 9 ίσα «κουτιά». Χάρη σε αυτή τη λειτουργία το να βγάζετε συμμετρικές φωτογραφίες γίνεται παιχνιδάκι. Μαζί με το πλέγμα, θα ενεργοποιηθεί και ένα σύνολο λευκών και κίτρινων σταυρών των οποίων η «δουλειά» είναι να σας υποδεικνύουν πότε το iPhone βρίσκεται σε απόλυτη παράλληλη θέση με το πάτωμα ή το ταβάνι.

Και να πως η φωτογραφία γίνεται σιγά-σιγά χόμπι!

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel