Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Νέο Galaxy Note 8: Χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα (photos + video)

banner roots

Νέο Galaxy Note 8: Χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα (photos + video)
26.08.2017 | 12:54

Νέο Galaxy Note 8: Χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα (photos + video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Τεχνολογία

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note 8 επόμενης γενιάς με μεγαλύτερη οθόνη 6.3″ Quad HD+ Super AMOLED (Infinity Edge), η οποία χωράει άνετα στο ένα χέρι, και πενάκι S Pen για ακόμα πιο προσωπικούς τρόπους επικοινωνίας και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα smartphone της Samsung, dual 12 Megapixel.

Το Galaxy Note 8 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου στα χρώματα Midnight Black και Maple Gold και με τιμή 1029 ευρώ.

Galaxy Note 8 revealed

Galaxy Note 8 revealed

Οι χρήστες του Note έχουν από καιρό τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με το Multi Window. Με το Galaxy Note 8, η νέα λειτουργία App Pair σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο ζεύγος εφαρμογών στο κυρτό πάνελ και ταυτόχρονα να ανοίξετε δύο εφαρμογές με ευκολία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video, καθώς στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας ή να συμμετέχετε σε ένα conference call με το νούμερο και την agenda μπροστά σας.

Από την πρώτη παρουσίασή του, το S Pen αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του Note. Με το Galaxy Note 8, το ενισχυμένο S Pen «ξεκλειδώνει» εντελώς νέους τρόπους για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να αλληλοεπιδράσετε με το τηλέφωνο, καθώς και να επικοινωνήσετε με φίλους. Διαθέτει ακόμα πιο λεπτή μύτη, βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης4, και λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν τους εαυτούς τους με τέτοιο τρόπο που καμία άλλη γραφίδα ή smartphone δεν έχει προσφέρει.

Galaxy Note 8 revealed

Όταν η επικοινωνία μέσω κειμένου δεν αρκεί, το Live Μήνυμα σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τη μοναδική σας προσωπικότητα και να πείτε εκφραστικές ιστορίες. Με το Galaxy Note 8 μπορείτε πλέον να μοιραστείτε κινούμενα κείμενα ή σχέδια σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν κινούμενα GIFs (AGIF). Το S Pen φέρνει ένα εντελώς νέο τρόπο επικοινωνίας, που δίνει ζωή στα μηνύματά σας.

Η Always On οθόνη επιτρέπει στους Galaxy χρήστες να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις ειδοποιήσεις τους, χωρίς να ξεκλειδώσουν το κινητό τους. Με το Galaxy Note 8 αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Η λειτουργία Screen off memo σας επιτρέπει να κρατήσετε έως και εκατό σελίδες σημειώσεων, μόλις αφαιρέσετε το S Pen, να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην Always On οθόνη και να κάνετε αλλαγές απευθείας στην οθόνη αυτή.

Galaxy Note 8 revealed

Η κάμερα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια αγοράς ενός smartphone. Η Samsung θέτει τα πρότυπα για τις κάμερες των smartphones και με το Galaxy Note 8 παρουσιάζουμε την πιο ισχυρή smartphone κάμερα έως σήμερα.

Το Galaxy Note 8 έχει εξοπλιστεί με δύο οπίσθιες κάμερες 12MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) τόσο στον ευρυγώνιο φακό όσο και στον τηλεφακό. Είτε εξερευνείτε μία νέα πόλη είτε τρέχετε γύρω από την αυλή σας, το OIS σας επιτρέπει να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες.

Galaxy Note 8 revealed

Για ακόμα πιο προηγμένη λήψη φωτογραφιών, η λειτουργία Live Focus του Galaxy Note 8 σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος πεδίου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την επιλογή bokeh σε λειτουργία preview και αφού έχετε τραβήξει τη φωτογραφία.

Στη λειτουργία Dual Capture και οι δύο οπίσθιες κάμερες τραβούν δύο φωτογραφίες ταυτόχρονα και σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και τις δύο φωτογραφίες – μία κοντινή λήψη από τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια λήψη, που δείχνει ολόκληρο το φόντο.

Galaxy Note 8 revealed

Ο ευρυγώνιος φακός διαθέτει αισθητήρα Dual Pixel με γρήγορο Auto Focus, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τραβάτε πιο ευκρινείς και καθαρές λήψεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το Galaxy Note8 διαθέτει μία κορυφαία 8MP Smart Auto Focus εμπρόσθια κάμερα, για ευκρινείς selfies και video chats.

Όσοι προπαραγγείλουν το νέο Galaxy Note 8 μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung θα λαμβάνουν δωρεάν ένα Samsung DeX2. Το DeX προσφέρει εμπειρία όμοια με υπολογιστή, καθώς επιστρέπει στο smartphone να συνδεθεί με μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών με έμφαση τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη διασκέδαση.

Galaxy Note 8 revealed

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά Note το 2011. Από τότε το Note έχει αποκτήσει κοινό που έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τη συσκευή, χάρη στις δυνατότητες της οθόνης του και το S Pen. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς της Samsung 85% των χρηστών του Note δηλώνουν ότι είναι περήφανοι να επιδεικνύουν τη συσκευή τους και το προτείνουν σε φίλους, ενώ το 75% δηλώνει ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχαν ποτέ.

Galaxy Note 8 revealed

 

 

Πηγή: techblog.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel