Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Windows 8: Πότε είναι δυνατή η αναβάθμιση;
Windows 8: Πότε είναι δυνατή η αναβάθμιση;
12.12.2012 | 12:42

Windows 8: Πότε είναι δυνατή η αναβάθμιση;

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Σε γενικές γραμμές ισχύει το εξής: μπορείτε να αναβαθμίσετε από Windows XP με SP3 (λογαριασμοί χρηστών και αρχεία), Vista (ρυθμίσεις Windows, λογαριασμοί χρηστών και αρχεία), και Windows 7 (προγράμματα, ρυθμίσεις Windows, λογαριασμοί χρηστών και αρχεία), κρατώντας τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρένθεση. Επίσης, αν έχτε εγκατεστημένα τα Windows 7 Ultimate ή Professional, η έκδοση Pro είναι μονόδρομος.Πολλοί όμως, θέλοντας να αναβαθμίσουν και κάνοντας διάφορους “συνδυασμούς”, βρέθηκαν μπροστά σε πολύ εύλογες απορίες. Για παράδειγμα, αν είναι δυνατή η αναβάθμιση και ταυτόχρονα η αλλαγή αρχιτεκτονικής ή και γλώσσας. Εάν θέλετε να επιχειρήσετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο καθαρή εγκατάσταση και άρα δεν θα μεταφερθούν αρχεία και ρυθμίσεις ή λογαριασμοί χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσετε σε αγορά, συμβουλευτείτε τον οδηγό αναβάθμισης της ίδιας της Microsoft. Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν. Θα αναλύσει το σύστημά σας και θα σας προτείνει τις λύσεις αναβάθμισης που σας ταιριάζουν.

Εάν θέλετε να ελέγξετε τη συμβατότητα των περιφερειακών σας και του software που έχετε εγκαταστήσει, αυτό μπορείτε να το κάνετε στο Windows Compatibility Center.

Επίσης, για να είστε απολύτως σίγουροι ελέγξτε εάν ο κατασκευαστής του υπολογιστή τους έχει κάνει διαθέσιμους τους απαραίτητους drivers για να λειτουργούν όλα τα υποσυστήματα και περιφερειακά σωστά.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018