Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ν. Δήμου στον FM 100: «Πρέπει να ξαναβρούμε τη ζωή μας έτσι που να αξίζει ακόμα περισσότερο να τη ζήσουμε» (audio)

banner roots

Ν. Δήμου στον FM 100: «Πρέπει να ξαναβρούμε τη ζωή μας έτσι που να αξίζει ακόμα περισσότερο να τη ζήσουμε» (audio)
12.05.2020 | 20:18

Ν. Δήμου στον FM 100: «Πρέπει να ξαναβρούμε τη ζωή μας έτσι που να αξίζει ακόμα περισσότερο να τη ζήσουμε» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Συγγραφέας, σχολιαστής, φωτογράφος, αρθρογράφος είναι μόνο λίγες από τις ιδιότητές του. Ο πολυπράγμων, κορυφαίος Έλληνας στοχαστής Νίκος Δήμου, μιλάει στο ραδιόφωνο του FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου για όλα εκείνα που η πανδημία μας έχει -ή θα έπρεπε να μας έχει- διδάξει.

Αυτό που για τον ίδιο έχει τώρα εξέχουσα σημασία, είναι «τι θα κάνουμε από δω και μπρος», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Πρέπει να ξαναβρούμε τη ζωή μας αλλά όχι όπως την είχαμε. Νομίζω ότι, αν δεν μας δίδαξε τίποτα αυτή η πανδημία, θα είναι κρίμα. Θα έπρεπε να ξαναβρούμε τη ζωή μας με τέτοιο τρόπο που να αξίζει ακόμα περισσότερο να τη ζει κανείς», υποστηρίζει ο συγγραφέας.

Με ποιο τρόπο θα ανακατατάξουμε τις αξίες της ζωής μας μετά από την κρίση; Γιατί συχνά ο άνθρωπος, ειδικότερα σε χαλεπούς καιρούς, τείνει να αναζητά την ερμηνεία των γεγονότων βασιζόμενος σε θεωρίες συνομωσίας;

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δήμου στον FM 100:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το