Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Η Senior Research Analyst της «διαΝΕΟσις» στον FM 100 για τη νέα έρευνα «Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία» (audio)
Η Senior Research Analyst της «διαΝΕΟσις» στον FM 100 για τη νέα έρευνα «Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία» (audio)
28.04.2020 | 21:26

Η Senior Research Analyst της «διαΝΕΟσις» στον FM 100 για τη νέα έρευνα «Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Περισσότερο αισιόδοξοι και με αυξημένη εμπιστοσύνη στους θεσμούς εμφανίζονται οι Έλληνες πολίτες στη νέα έρευνα της «διαΝΕΟσις» με θέμα «Πώς ζουν οι Έλληνες στην πανδημία», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Metron Analysis.

Η έρευνα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Metron Analysis, σε ένα πανελλαδικό δείγμα 1.250 ατόμων το διάστημα από 8 έως 15 Απριλίου και αποτυπώνει τη ζωή, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε.

Η Senior Research Analyst της ΔιαΝΕΟσις Φαίη Μακαντάση μιλώντας στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, αναλύει τα αποτελέσματα και ερμηνεύει τις απαντήσεις των πολιτών.

Τι αισθάνονται οι Έλληνες μετά από ένα μήνα στην απομόνωση; Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία την εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς και ποιους από αυτούς εμπιστευόμαστε περισσότερο; Πόσοι «μένουμε σπίτι» και πόσο άγχος αισθανόμαστε; Πότε κάναμε για τελευταία φορά χειραψία με άνθρωπο εκτός του νοικοκυριού μας; Τι πιστεύουμε για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού;

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το