Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Δημήτρης Χαλκιώτης στον FM 100 για τον ρόλο του στην προεκλογική εκστρατεία του Παύλου Γερουλάνου (mp3)
ikteo limnou
Φωτογραφία: politikalesvos.gr Φωτογραφία: politikalesvos.gr
19.02.2019 | 20:31

Ο Δημήτρης Χαλκιώτης στον FM 100 για τον ρόλο του στην προεκλογική εκστρατεία του Παύλου Γερουλάνου (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε ο Σύμβουλος Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας και καθηγητής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δημήτρης Χαλκιώτης, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή την ενσωμάτωσή του στην ομάδα προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου.

Η φιλική του σχέση με τον κ. Γερουλάνο αλλά και η μεγάλη εμπειρία του, που πηγάζει από τη μακροχρόνια πορεία που έχει διαγράψει στην πολιτική σκηνή του τόπου, συνέτειναν στην τοποθέτηση του κ. Χαλκιώτη στον τομέα διαμόρφωσης και συγγραφής του προγράμματος του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, και συγκεκριμένα σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Χαλκιώτης μίλησε για τον ρόλο του στην προεκλογική καμπάνια του Παύλου Γερουλάνου ενώ, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση μαζί του εξελίχθηκε σε σχολιασμό επί παντός επιστητού που άπτεται θεμάτων πολιτικής επικαιρότητας.

Ακούστε τον κ. Χαλκιώτη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018