Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Δ. Κατσίκας: Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση μιλάει στον FM 100 για τις μεταρρυθμίσεις (mp3)

the roots web banners 06

Δ. Κατσίκας: Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση μιλάει στον FM 100 για τις μεταρρυθμίσεις (mp3)
29.11.2018 | 19:30

Δ. Κατσίκας: Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση μιλάει στον FM 100 για τις μεταρρυθμίσεις (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Συνέντευξη στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου παραχώρησε ο Δημήτρης Κατσίκας, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Ο κ. Κατσίκας κλήθηκε να σχολιάσει τα ευρήματα της έκθεσης με τίτλο «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα κατά τη Διάρκεια της Κρίσης: 2010-2014. Επισκόπηση, Αποτίμηση και Προτάσεις Πολιτικής», την οποία εκπόνησε για λογαριασμό του ΕΛΙΑΜΕΠ το Παρατηρητήριο για την Κρίση, μετά από ανάθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πώς αξιολογείται το έργο της χώρας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων; Κρίνεται ικανοποιητικό; Ήταν τελικά απαραίτητο να γίνουν τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Ακούστε τη συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι τα βασικά ευρήματα της έκθεσης παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στην Τράπεζα της Ελλάδος με τίτλο «Κρίση και Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel