Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Η Google ταξιδεύει στη Λήμνο και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχημένης τουριστικής επιχείρησης (mp3)

banner roots

Η Google ταξιδεύει στη Λήμνο και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχημένης τουριστικής επιχείρησης (mp3)
25.10.2016 | 19:16

Η Google ταξιδεύει στη Λήμνο και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχημένης τουριστικής επιχείρησης (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού αρχίζει και τελειώνει στο διαδίκτυο. Κάθε ταξιδιώτης, πριν οργανώσει το ταξίδι του καταφεύγει στο ίντερνετ, στην πηγή της πληροφορίας, προκειμένου να βρει όλα όσα αναζητά για τις διακοπές του. Σκεφτείτε πόση δυσαρέσκεια μπορεί να προκαλέσει στον χρήστη η απουσία αποτελεσμάτων στη μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά και πόσο άσχημη εντύπωση σχηματίζει για τον εν δυνάμει τουριστικό προορισμό του…

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό και να αυξήσει την παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις υπηρεσίες της, η Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, οργανώνει την πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online, η οποία στις 27 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στη Λήμνο.

Ένας από τους Online Advisors του Grow Greek Tourism Online, με εμπειρία σε θέματα Online Marketing και Τουρισμού, o Στέλιος Ντουράκης, μιλώντας σήμερα στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου, τόνισε πως στόχος του προγράμματος είναι να ενισχυθούν οι ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να εκπαιδευτούν οι ίδιοι σε διαδικτυακά εργαλεία, ούτως ώστε να επωφεληθούν οι επιχειρήσεις τους.

Στο σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου -και όχι μόνο-, θα γίνει συζήτηση για το σωστό στήσιμο μιας ιστοσελίδας, για τη σημασία παρουσίας μιας επιχείρησης στους χάρτες της Google, τα social media, καθώς και την προώθηση σε ξένες αγορές και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τα κατάλληλα εργαλεία.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από τις 4.30 μ.μ. ως τις 6.30 μ.μ, στην αίθουσα «Γκαλιούρη» του Κινηματοθέατρου «Μαρούλα».

Δηλώσεις συμμετοχής, εδώ:

https://events.withgoogle.com/ggto-aegean/registrations/new/

Ακούστε όσα είπε ο Στέλιος Ντουράκης στον FM 100.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το