Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)
Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)
08.04.2016 | 20:30

Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα σχολίασε ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στον Fm 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου.

 Όπως υποστήριξε ο κ. Τζήμερος, το μείζον πρόβλημα στη διακυβέρνηση της χώρας των τελευταίων ετών είναι οι τεράστιες σπατάλες και δαπάνες που σημειώθηκαν, ενώ τόνισε ότι η εχθρική στάση της σημερινής κυβέρνησης σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία διαιωνίζει το πρόβλημα.

Παράλληλα, ο κ. Τζήμερος εκτιμά ότι η υπερφορολόγηση είναι αναποτελεσματικό μέσο για την αύξηση των εσόδων, υποστηρίζοντας την άποψη ότι «όσο αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές, θα μειώνονται τα φορολογικά έσοδα».

Ερωτηθείς για το θέμα του χρέους, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «μια μεγάλη απάτη της κρίσης που ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά,  την οποία προβάλλει κατά κόρον η σημερινή κυβέρνηση». «Το χρέος δεν είναι ποτέ πρόβλημα σε ένα κράτος. Μόνο σε ιδιώτες», κατέληξε ο ίδιος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τζήμερου στον Fm 100:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018