Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Ο Λεωνίδας Καβάκος δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να ξαναχτιστεί το μαιευτήριο της Μαριούπολης

the roots web banners 06

Ο Λεωνίδας Καβάκος δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να ξαναχτιστεί το μαιευτήριο της Μαριούπολης
05.04.2022 | 17:36

Ο Λεωνίδας Καβάκος δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να ξαναχτιστεί το μαιευτήριο της Μαριούπολης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ο διεθνούς ακτινοβολίας Έλληνας μουσικός στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού.

Η τέχνη γεννήθηκε από την ανάγκη του ανθρώπου για έκφραση και δεν μπορεί παρά να στέκεται πάντα στο πλευρό του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Υπό αυτήν την έννοια η στήριξη ων θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία από τους καλλιτέχνες θεωρείται αυτονόητη.

Σε αυτό το πλαίσιο ο διεθνούς ακτινοβολίας Έλληνας βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 20:30, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του πολύπαθου ουκρανικού λαού που βρίσκεται αντιμέτωπο με τη φρίκη της ρωσικής εισβολής και συγκεκριμένα για την ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης.

Να σημειωθεί πως τόσο ο Λεωνίδας Καβάκος όσο και οι υπόλοιποι μουσικού που θα λάβουν μέρος στη συναυλία, οι Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Λιβιεράτος (βιόλα) και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πετρίν (τσέλο), συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει έργα του Γιοχάνες Μπραμς ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel