Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>«Grexit» από την Eurovision, παρούσα στον τελικό η Κύπρος με την Φουρέιρα!

banner roots

«Grexit» από την Eurovision, παρούσα στον τελικό η Κύπρος με την Φουρέιρα!
09.05.2018 | 07:12

«Grexit» από την Eurovision, παρούσα στον τελικό η Κύπρος με την Φουρέιρα!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Πολιτισμός

Στον τελικό του Σαββάτου προκρίθηκαν ακόμη οι Αυστρία, Εσθονία, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία, και Ιρλανδία - Δεν τα κατάφερε η Γιάννα Τερζή για την χώρα μας

Δυστυχώς η Γιάννα Τερζή και το «Όνειρο» της δεν προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision αφήνοντας πικρή γεύση στους Έλληνες φανς του μουσικού θέσμού. Η Γιάννα αντιμετώπισε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβών. Παρόλαυτά άφησε πίσω τις αντίξοες συνθήκες και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του ημιτελικού. Όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο των τηλεθεατών και των κριτών.

Όπως και να έχει αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό για να προωθήσουν το τραγούδι, αλλά και για να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα γίνεται στην σκηνή του Altice Arena. Η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο κατάφερε να προκριθεί ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου είναι οι:

Αυστρία,Εσθονία,Κύπρος,Λιθουανία,Ισραήλ,Τσεχία,Βουλγαρία,Αλβανία,Φιλανδία και η Ιρλανδία.

Η Γιάννα Τερζή ανέβηκε στην σκηνή του πρώτου ημιτελικου και ερμήνευσε το «Όνειρό μου». Με μία λιτή εμφάνιση και φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Άρτια φωνητικά κατάφερε να επιβληθεί στο Altice Arena. Με μια πρώτη ανάγνωση φάνηκε να ξεπεράστηκαν κάποια από τα τεχνικά προβλήματα που αντιμέτωπισε η ελληνική αποστολή στις πρόβες. Είδαμε τη Γιάννα τελικά να κατευθύνει το φωτισμό με τα χέρια της, είδαμε και τα πολυσυζητημένα πυροτεχνήματα τα οποία άναψαν τη σωστή στιγμή, όμως δεν καταφέραμε να δούμε τελικά το πολυαναμενόμενο εφέ με τα λέιζερ στο χέρι της τραγουδίστριας, το οποίο ήταν βαμένο μπλε.

 

«Φωτιά» επί σκηνής η Ελένη Φουρέιρα

Το 'πε και το 'κανε η Ελένη Φουρέιρα και έβαλε τελικά... φωτιά στην Eurovision. Με περπάτημα και λίκνισμα γαζέλας και με το πιο σέξι χορευτικό του ημιτελικού, η εκπρόσωπος της Κύπρου ξεσήκωσε το κοινό και επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο φαβορί για φέτος.

Με το τέλος της εμφάνισής της, το στάδιο σύστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού, ενώ η τραγουδίστρια ευχαρίστησε στα ελληνικά το κοινό. Η Ελένη Φουρέιρα αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις. Στη σκηνή, την Ελένη πλαισίωναν τέσσερα ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά). Το ρούχο που φόρεσε η τραγουδίστρια αποτελεί δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Η Ελένη κατάφερε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Λισαβόνα να κερδίσει τους φανς του διαγωνισμού. Τα προγνωστικά στην αρχή την έδιναν σε χαμηλή θέση, η τραγουδίστρια όμως κατάφερε να τα ανατρέψει όλα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel