Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Eurovision 2017: Επίσημο γεύμα από τον Λημνιό Παντελή Μπούμπουρα στην Ελληνική αποστολή (photos)

banner roots

Eurovision 2017: Επίσημο γεύμα από τον Λημνιό Παντελή Μπούμπουρα στην Ελληνική αποστολή (photos)
12.05.2017 | 12:16

Eurovision 2017: Επίσημο γεύμα από τον Λημνιό Παντελή Μπούμπουρα στην Ελληνική αποστολή (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ημέρες χαλάρωσης για την Demy μετά τον ημιτελικό όπου εξασφάλισέ το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό της Eurovision. Έτσι πριν ξεκινήσει πάλι πρόβες απολαμβάνει τις στιγμές και την εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Μετά το πάρτυ της Τετάρτης, η Demy βρέθηκε στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο χορηγός της ελληνικής αποστολής Παντελής Μπούμπουρας. Με μία εμφάνιση που εντυπωσίασε, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα ] η Demy έφτασε στο εστιατόριο φανερά ευδιάθετη. Στην υποδοχή ο γιος του Παντελή Μπούμπουρα, Σπύρος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του «This is love» από την πρώτη στιγμή, βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο Παντελής Μπούμπουρας είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές της Ουκρανίας με καταγωγή από τη Λήμνο. Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι μεγάλη και βρίσκεται δίπλα της όποτε χρειαστεί. Μεγάλα έργα που φέρουν την υπογραφή του έχουν ονοματιστεί με ονόματα που θυμίζουν Ελλάδα, ενώ στην Οδησσό κατασκευάζεται αυτήν την περίοδο ένα τεράστιο πάρκο, το «Πάρκο των Ελλήνων» δίπλα ακριβώς από τις περίφημες ''σκάλες Ποτέμκιν''.

Είναι επίτιμος Προξένος της Κριμαίας. Στηρίζει οικονομικά τις 150.000 οικογένειες με ελληνική καταγωγή που βρίσκονται στην περιοχή της εμπόλεμης Κριμαίας, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα παιδιά να μαθαίνουν ελληνικά και να μην έχουν καμία έλλειψη από βιβλία, παιχνίδια και φάρμακα. Απλός άνθρωπος που πάντα βρίσκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη και με σπουδαίο έργο για τον ελληνισμό.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το