Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με αθλοπαιδιές αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά το Παρισίδειο Νηπιαγωγείο της Μύρινας (photos)

banner roots

Με αθλοπαιδιές αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά το Παρισίδειο Νηπιαγωγείο της Μύρινας (photos)
11.06.2014 | 14:29

Με αθλοπαιδιές αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά το Παρισίδειο Νηπιαγωγείο της Μύρινας (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το σχολικό έτος για τα παιδιά του νηπιαγωγείου ολοκληρώνεται την Παρασκευή και με αυτή την αφορμή εχθές το απόγευμα,στο πολύ όμορφο προαύλιο του Παρισίδειου Νηπιαγωγείου της Μύρινας, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις που κράτησαν αυξημένο το ενδιαφέρον τόσο των μικρών μαθητών, όσο και των γονιών τους.

Αυτού του είδους οι σχολικές δράσεις, είναι γνωστό ότι αποτελούν μια κρίσιμη πτυχή του συνόλου των παράλληλων δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, χαρίζοντας στα παιδιά σημαντικά μαθήματα για την υπόλοιπη ζωή τους, μέσα από το παιχνίδι, το γέλιο και τις παρέες.

Έτσι, εχθές το απόγευμα η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Βαρβάρα Κουκουλήθρα, οι δασκάλες Ελένη Πλαγίσου και Θεοδώρα Ναζίρη, με την πολύτιμη βοήθεια της γυμνάστριας Χριστίνας Καρανίκα και των κυριών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οργάνωσαν αθλοπαιδιές, προσφέροντας στα παιδιά πολύτιμα μαθήματα άμιλλας, κοινωνικοποίησης, και συνειδητοποίησης, ότι επιδιώκουμε τη νίκη αλλά το μεγαλύτερο κέρδος είναι η συμμετοχή.

Τα παιδιά μαζί με τους μπαμπάδες ή της μαμάδες (ή ακόμα και τις γιαγιάδες), διασκέδασαν έτρεξαν, αγωνίστηκαν, παρέδωσαν τη σκυτάλη στον επόμενο της ομάδας, και οι κερκίδες έσφιζαν από ζωή και ρυθμό - ε, σ αυτό βοήθησαν λίγο οι μεγαλύτεροι, συμμετείχαν με ομαδικότητα σε όλα τα αθλητικά δρώμενα και στο τέλος βραβεύτηκαν όλα. Ποιός νοιάζεται ποιός έχασε και ποιός κέρδισε; Σημασία είπαμε έχει η συμμετοχή...

Στο τέλος, πήραν και τα δωράκια τους, το παγωτό τους, καθώς και μια αναμνηστική φωτογραφία και έφυγαν για να απολαύσουν το υπόλοιπο καλοκαιρινό απόγευμα.

Τα εύσημα στις δασκάλες, συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν.

Υ.Γ: Με βεβαιότητα, η παιδική χαρά του 1ου νηπιαγωγείου της Μύρινας, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις δημόσιες παιδικές χαρές της πόλης.

 
 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το