Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Μπουλώτης: «Σε δέκα μέρες το αργότερο θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για τη φύλαξη των ζωών του καταφυγίου | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

the roots web banners 06

Δ. Μπουλώτης: «Σε δέκα μέρες το αργότερο θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για τη φύλαξη των ζωών του καταφυγίου | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
21.01.2025 | 21:24

Δ. Μπουλώτης: «Σε δέκα μέρες το αργότερο θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για τη φύλαξη των ζωών του καταφυγίου | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπουλώτης σε συνέντευξή που παραχώρησε στο σταθμό μας. Η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση στη συζήτηση των τελευταίων ημερών, που άνοιξε με την αναφορά της προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές», Άννας Τοσούνογλου, περί πλημμελούς φύλαξης και φροντίδας των αδέσποτων στο καταφύγιο του Δήμου.

Ο κ. Μπουλώτης ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος είχε κινηθεί έγκαιρα για την υπογραφή σύμβασης με νέο υπεύθυνο για τη διαχείριση του καταφυγίου, όμως η διαδικασία δεν οριστικοποιήθηκε λόγω προσωπικών ζητημάτων του ενδιαφερόμενου. 

Ωστόσο, τόνισε πως οι διαδικασίες προχωρούν υπάρχουν ήδη δύο ενδιαφερόμενοι και το ζήτημα θα διευθετηθεί άμεσα.

Ο κ. Μπουλώτης, ανέφερε ότι ο σχεδιασμός για το 2025 περιλαμβάνει τη μετεγκατάσταση του καταφυγίου σε ιδιόκτητο δημοτικό χώρο και τη λήψη της απαραίτητης αδειοδότησης. Όπως μας είπε, έχουν ήδη εντοπιστεί δύο πιθανοί χώροι και αναζητούνται εναλλακτικές, ενώ η καταλληλότητα των χώρων θα αξιολογηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μπουλώτη:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το