Ο κ. Ματζαρής διαβεβαίωσε πως το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει κανονικά για την καλοκαιρινή σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου 2025.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους μακροχρόνιους συνεργάτες του ξενοδοχείου από την Αγγλία – με τους οποίους το συμβόλαιο ανανεώθηκε για πέντε ακόμα χρόνια – το Lemnos Village έχει εξασφαλίσει νέες συνεργασίες με ταξιδιωτικά γραφεία από τη Σλοβενία, την Τσεχία, τις Σκανδιναβικές χώρες, καθώς και την ελληνική αγορά.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Καραβασίλης, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Άλφα καθησύχασε το κοινό, υπογραμμίζοντας πως «το ξενοδοχείο θα ανοίξει κανονικά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».
Παράλληλα, τόνισε ότι οι θέσεις εργασίας των υπαλλήλων παραμένουν διασφαλισμένες, ενώ η σχέση της ξενοδοχειακής μονάδας με την τοπική κοινωνία της Λήμνου παραμένει αμετάβλητη και ισχυρή, όπως είναι τα τελευταία 32 χρόνια.