Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος στο Γυμνάσιο Μούδρου με τον "Φάρο"

the roots web banners 06

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος στο Γυμνάσιο Μούδρου με τον "Φάρο"
19.05.2024 | 11:21

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος στο Γυμνάσιο Μούδρου με τον "Φάρο"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Γυμνάσιο του Μούδρου βρέθηκε ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει ο FM100, για την παρουσίαση του βιβλίου του «Φάρος».

Στην ανακοίνωση του το σχολείο αναφέρει:

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 το σχολείο μας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί τον αγαπημένο συγγραφέα παιδικών βιβλίων των εκδόσεων "Ελληνοεκδοτική", κ. Παναγιώτη Δημητρόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκλησή μας να παρουσιάσει το βιβλίο του "Φάρος", όπου με εύληπτο και ευχάριστο τρόπο παρουσιάζονται 18 προσωπικότητες-"φάροι" της Ελλάδας και του κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, κ. Ιουλία Λυγδά. Μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς γνώρισαν από κοντά τον συγγραφέα, η ομάδα φιλαναγνωσίας παρουσίασε σημαντικές προσωπικότητες από το βιβλίο, με ελεύθερη επιλογή και στη συνέχεια ακολούθησαν διαδραστικά παιχνίδια και εικαστικές δημιουργίες, που μας άρεσαν πολύ και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί!

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, αρωγός και σε αυτή την εκδήλωση, προσέφερε πλούσια εδέσματα και χυμούς στους παρευρισκόμενους. Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στους επίσημους προσκεκλημένους μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δημητρόπουλο για την επίσκεψή του στο σχολείο και στο νησί μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο κ. Λυγδά που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου.

Πολλές ευχαριστίες στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την έμπρακτη υποστήριξη της εκδήλωσης και την προσφορά αναμνηστικού δώρου στον συγγραφέα από την πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Δέσποινα Κατσανέρη.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα φιλαναγνωσίας και ιδιαίτερα την φιλόλογο του σχολείου μας, κ. Αλεξάνδρα Δήμητρα Τσάκαλου, για την προετοιμασία των παιδιών, καθώς και την καθηγήτρια καλλιτεχνικών, κ. Χριστίνα Καραογλάνη, για τις εικαστικές δημιουργίες.

Ευχαριστούμε πολύ εκπαιδευτικούς και γονείς-κηδεμόνες για την παρουσία τους!

Η ζωή είναι πιο όμορφη με ένα καλό βιβλίο!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel