Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: «Κατανοούμε το πρόβλημα με την έλλειψη καμαριέρων στο Porto Myrina, αλλά η επιλυσή του δεν είναι δική μας υπόθεση»

the roots web banners 06

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: «Κατανοούμε το πρόβλημα με την έλλειψη καμαριέρων στο Porto Myrina, αλλά η επιλυσή του δεν είναι δική μας υπόθεση»
19.05.2024 | 10:47

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: «Κατανοούμε το πρόβλημα με την έλλειψη καμαριέρων στο Porto Myrina, αλλά η επιλυσή του δεν είναι δική μας υπόθεση»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, μέλη του Δ.Σ μαζί με την Πρόεδρο, Δέσποινα Καμπουροπούλου και τον Γ. Γραμματέα του Σωματείου, Νίκο Κεραμίδη, επισκέφθηκαν  το ξενοδοχείο PORTO MYRINA PALLACE για να ενημερώσουν και να ενημερωθούν, σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Για τη συνάντηση η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: 

«Στην συνάντηση με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου έγινε ενημέρωση για τα δικαιώματα των εργαζομένων που πρέπει να τηρούνται και συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της έλλειψης στο τμήμα hοusekeeping – καμαριέρες που υπάρχει.

Τονίστηκε ότι σε καμιά  περίπτωση δεν πρέπει αυτό να επιβαρύνει τους εργαζόμενους με εντατικοποίηση δουλειάς και πρέπει το ξενοδοχείο να βρει τις πρέπουσες λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Κατανοούμε το πρόβλημα, αλλά η επίλυση του δεν είναι δική μας υπόθεση. Περιμένουμε λύσεις και όχι ευχολόγια σε σχέση με αυτό.

Ευχόμαστε καλή σαιζόν.  

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι θα πρέπει και  αυτοί να  αναδεικνύουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο δουλειάς τους».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel