Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η «Αποθήκη» προβάλλει τις μαθητικές ταινίες των Γυμνασίων Μούδρου και Λιβαδοχωρίου με το βλέμμα στραμμένο στην καθιέρωση μαθητικού κινηματογραφικού Φεστιβάλ

the roots web banners 06

Η «Αποθήκη» προβάλλει τις μαθητικές ταινίες των Γυμνασίων Μούδρου και Λιβαδοχωρίου με το βλέμμα στραμμένο στην καθιέρωση μαθητικού κινηματογραφικού Φεστιβάλ
15.05.2024 | 22:26

Η «Αποθήκη» προβάλλει τις μαθητικές ταινίες των Γυμνασίων Μούδρου και Λιβαδοχωρίου με το βλέμμα στραμμένο στην καθιέρωση μαθητικού κινηματογραφικού Φεστιβάλ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η «Αποθήκη» στο λιμάνι της Μύρινας, σε συνεργασία με τα Γυμνάσια Λιβαδοχωρίου και Μούδρου, διοργανώνει προβολές μαθητικών ταινιών και ντοκιμαντέρ την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στις 19:30 με ελεύθερη είσοδο.

Η ιδέα για τη διοργάνωση αυτή προέκυψε από την έντονη κινηματογραφική δραστηριότητα που έχουν επιδείξει αυτά τα σχολεία τα τελευταία χρόνια και από τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν οι ταινίες ή τα ντοκιμαντέρ τους σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.

Οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν αποτελούν εργασίες των μαθητών των τελευταίων χρόνων, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί προηγουμένως δημόσια προβολή τους στη Λήμνο.

Στόχος της «Αποθήκης» είναι η καθιέρωση και η φιλοξενία ενός μαθητικού κινηματογραφικού φεστιβάλ που θα αναδεικνύει αυτήν την καλλιτεχνική διάσταση των σχολείων.

Η προσέλευση σε μια τέτοια διοργάνωση θα ήταν πραγματικά ενθαρρυντική για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συντονίζουν αυτές τις πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel