Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης εφήβων

the roots web banners 06

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης εφήβων
23.04.2024 | 20:00

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης εφήβων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», στη Μύρινα, οι προκριματικοί αγώνες (Β΄Φάση) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων, με διοργανωτή την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συνδιοργανωτή τον Δήμο Λήμνου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των προκριματικών, πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες, όπου αναμετρήθηκαν ο Ήφαιστος Λήμνου και ο Πράμνος Ικαρίας (Παρασκευή 19 Απριλίου), ο Πράμνος Ικαρίας και ο ΒΑΟΛ Χίου (Σάββατο 20 Απριλίου) και ο Ήφαιστος Λήμνου και ο ΒΑΟΛ Χίου (Κυριακή 21 Απριλίου). Στην επόμενη φάση προκρίθηκε ο ΒΑΟΛ Χίου, ενώ και οι τρεις ομάδες είχαν εξαιρετική εμφάνιση.

Το κοινό απόλαυσε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και παλμό τρία συναρπαστικά παιχνίδια, στις εξαιρετικές υποδομές του «Νίκος Σαμαράς», με την άρτια οργάνωση για την οποία φρόντισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου «Ήφαιστος Λήμνου».

Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Ευαγγέλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. Λέσβου κ. Βασίλης Ανδριώτης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Απόστολος Κουτσογιάννης, η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τριαντάφυλλος Κατής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ο. «Ήφαιστος» κ. Παντελής Μπούμπουρας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Ιουλία Λυγδά και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννα Διαματάρη, κ. Χρήστος Πυρομάγλου, κ. Ευάγγελος Χασάπης και κ. Βασίλης Αρχοντίδης.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο κ. Ευαγγέλου, ο κ. Ανδριώτης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ηφαίστου Λήμνου κ. Θεόδωρος Ζεάκης παρέδωσαν στη Δήμαρχο τιμητικές πλακέτες, ενώ τιμητική πλακέτα παρέλαβε και η Αντιδήμαρχος κ. Λυγδά από ο έφορος του Ηφαίστου Λήμνου κ. Γιώργο Κρυσταλλά.

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:

«Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ‘Ήφαιστος Λήμνου’ για την άψογη διοργάνωση, καθώς και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και τους υψηλού επιπέδου αγώνες που μας προσέφεραν. Η ομάδα του νησιού μας, ο “Ήφαιστος Λήμνου”, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, μας έκανε υπερήφανους και απέδειξε όχι μόνο ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στην καλαθοσφαίριση του Β. Αιγαίου και ευρύτερα, αλλά διαθέτει προϋποθέσεις και προοπτικές για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Οι πρωταθλητές του νομού μας, με πίστη στις δυνατότητές τους, αποφασιστικότητα και προσπάθεια μπορούν να πάνε πολύ ψηλά. Πιστεύουμε σε εκείνους και είμαστε μαζί τους!», ανέφερε η κ. Γεώργα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel