Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ananiadis Foods: Μια Εκδήλωση Γαστρονομίας που συνέδεσε Παράδοση και Ποιότητα

the roots web banners 06

Ananiadis Foods: Μια Εκδήλωση Γαστρονομίας που συνέδεσε Παράδοση και Ποιότητα
23.04.2024 | 18:18

Ananiadis Foods: Μια Εκδήλωση Γαστρονομίας που συνέδεσε Παράδοση και Ποιότητα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Η Ananiadis Foods ξεχωρίζει στο Νησί της Λήμνου!

Σε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη γεύσεις και παράδοση, η Ananiadis Foods καλωσόρησε επιχειρηματίες της εστίασης στον κόσμο της εξαιρετικής γαστρονομίας στο νησί της Λήμνου. Μέσα από την παρουσίαση της Ananiadis Foods σε αυτή την αξέχαστη εκδήλωση, η εταιρία μοιραστηκε την ιστορία, το πάθος και τη δέσμευση της προς την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο των τροφίμων.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Βασίλης Ανανιάδης, ξεκίνησε την παρουσίαση της Ananiadis Foods με έναν συναρπαστικό τρόπο, εκφράζοντας την τιμή και τη χαρά που αισθάνεται που βρίσκεται ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου του νησιού. 

Με μια οικογενειακή ιστορία που ξεκινά από το 1926, η Ananiadis Foods έχει εξελιχθεί σε έναν πανελλαδικού φήμης προμηθευτή τροφίμων, ειδικευόμενο στην παραγωγή, συσκευασία και παροχή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με πάθος και αφοσίωση προς την τέχνη της γαστρονομίας, η Ananiadis Foods επιδιώκει να προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που εμπνέουν τους σεφ και τους επαγγελματίες της εστίασης. Κάθε συσκευασία τους φέρει μέσα της την αφοσίωση και τον σεβασμό προς το επάγγελμα και τους πελάτες τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Ananiadis Foods δεν είναι απλώς ένας προμηθευτής, αλλά ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην επιτυχία των πελατών της. Πέρα από τα προϊόντα, προσφέρουν εμπειρία και εμπιστοσύνη, βοηθώντας τους πελάτες να ξεχωρίσουν στην αγορά.

Η εκδήλωση στη Λήμνο δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη και τη συνεισφορά φίλων και συνεργατών. Το τσίπουρο θάλασσα και το ούζο extra παρουσιάστηκαν με ευγενική χορηγία από τον κο Θωμά Χατζούλη. Τα ζυμαρικά Λήμνου και το επιδόρπιο επίσης προσφέρθηκαν ευγενικά από τη κα Φωτεινή Γκάραλη. Τα κρασιά του οινοποιείου Garalis παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία από τον Μιχάλη Παραπέρογλου και τη Σέβη Τσαρουχά της εταιρίας Eklektikon. Η αναφορά δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την ευγενική χορηγία του Μανώλη Γκάραλη. 

Επιπλέον, η συνεχής υποστήριξη του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και της εταιρίας Trofelia από τον Νίκο Λαζαρίδη συνέβαλε στην ανάπτυξη της Ananiadis Foods στον τομέα της γαστρονομίας.

Η εταιρία Ananiadis Foods ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Limnos Experience για τη φιλοξενία σε αυτόν τον υπέροχο χώρο και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία των πιάτων για το υπέροχο μενού. 

Τέλος, χωρίς το προσωπικό της εταιρίας Ananiadis Foods, όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά.

“Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους τους επιχειρηματίες και πελάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν την αξέχαστη εκδήλωση. Η στήριξή σας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την αφοσίωσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και να καλλιεργούμε δυναμικές σχέσεις στον χώρο της γαστρονομίας. 

Σας ευχαριστούμε πολύ!”

 

Φωτογραφικό Υλικό : Άγγελος Λουκίσσας

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel