Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δυο βραβεία πανηγύρισε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

the roots web banners 06

Δυο βραβεία πανηγύρισε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης
13.04.2024 | 20:31

Δυο βραβεία πανηγύρισε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου συμμετείχε στους 10ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες «Αγώνες Τέχνης» που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του σχολείου της Λήμνου δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε σε αυτή τη διοργάνωση.

Έτσι, τα ατομικά έργα των παιδιών του Γυμνασιου Λιβαδοχωρίου ξεχώρισαν ανάμεσα σε έργα μαθητών από 59 σχολεία και απέσπασαν 2 Βραβεία.

Στην Κατηγορία «Φωτογραφία» το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο απέσπασε η μαθήτρια της Β΄ τάξης Δέσποινα Γούναρη, ενώ στην κατηγορία «Ποίηση», Εύφημη Μνεία απονεμήθηκε στη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Χαρίκλεια Μεργιά, για το ποίημά της με τίτλο «Το χώμα νοτισμένο ανάμεσα στα δάχτυλά μου…»

Στην ανακοίνωση του, το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου αναφέρει: 

Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση αυτής της γιορτής τέχνης και πολιτισμού.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γονείς όλων των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για την στήριξη που μας παρείχαν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της υλοποίησης της μαθητικής δράσης.

Τα εύσημα κερδίζουν, όπως πάντα, όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές για την προσπάθειά τους, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ομαδικότητα και τη διάθεσή τους να εκφραστούν καλλιτεχνικά στις κατηγορίες Ζωγραφική, Φωτογραφία, Ποίηση και Βίντεο.

Για όσους και όσες ξεχώρισαν σε αυτόν τον Διαγωνισμό αξίζει από ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που έρχεται να προστεθεί στο Βραβείο που επάξια απέκτησαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένη απαιτητικής  πανελλήνιας διαγωνιστικής διοργάνωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο και τα επαινετικά σχόλια που απέσπασε το σχολείο μας στον παραπάνω διαγωνισμό στα λινκ που ακολουθούν:

 https://www.livemedia.gr/video/526475

https://www.livemedia.gr/video/527088

https://www.livemedia.gr/video/527086  στο 1:22’’

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel