Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Δρ Δημήτρης Σαρρής για την αυριανή ημερίδα «Ενσωμάτωση ψηφιακών καινοτομιών στη μελισσοκομία»

the roots web banners 06

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Δρ Δημήτρης Σαρρής για την αυριανή ημερίδα «Ενσωμάτωση ψηφιακών καινοτομιών στη μελισσοκομία»
15.02.2024 | 16:40

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Δρ Δημήτρης Σαρρής για την αυριανή ημερίδα «Ενσωμάτωση ψηφιακών καινοτομιών στη μελισσοκομία»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Tο έργο "BEE-In" με τίτλο "Ενσωμάτωση ψηφιακών καινοτομιών στη μελισσοκομία" αποτελεί μια ευρωπαϊκή κοινοπραξία Erasmus+ στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε ρόλο συντονιστή.

Η δυνατότητα αύξησης του επιπέδου πληροφόρησης που διατίθεται στους επαγγελματίες της μελισσοκομίας σχετικά με νέες τεχνολογίες και εκπαίδευση συνδέεται άμεσα με τις τομεακές επενδύσεις, την οικονομική και περιβαλλοντική αποδοτικότητα και βιωσιμότητα, την υγεία και ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και τη δυνατότητα ανταγωνισμού στη διεθνή αγορά.

Ωφελούμενοι του Έργου είναι μελισσοκόμοι, επαγγελματίες ΕΕΚ, εκπαιδευτές ΕΕΚ, διευθυντές ΕΕΚ, εκπρόσωποι τμημάτων ΕΕΚ και δημόσιων φορέων, ακαδημαϊκό προσωπικό, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, φοιτητές, αγρότες.

Η ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του BEE-In, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024,στις 9:30 το πρωί, είτε δια ζώσης στο Παντελίδειο Κτίριο στη Μύρινα της Λήμνου είτε διαδικτυακά μέσω zoom: https://aegean-gr.zoom.us/j/99240015428

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας

Πληροφορίες – BEE-In website: https://beein.cs.ucy.ac.cy/

Για το πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της μεταφοράς γνώσης και τεχνολογίας στον τομέα της μελισσοκομίας, μίλησε στον Fm 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου, ο Δρ. Δημήτρης Σαρρής, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοτεχνολογίας Τροφίμων, στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου. 

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το πρόγραμμα της αυριανής ημερίδας:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel