Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στήλη Αναγνωστών: «Tο παράδοξο εκπαίδευσης δικυκλιστών στη Λήμνο και ο Γολγοθάς για να πάρεις δίπλωμα»

the roots web banners 06

Στήλη Αναγνωστών: «Tο παράδοξο εκπαίδευσης δικυκλιστών στη Λήμνο και ο Γολγοθάς για να πάρεις δίπλωμα»
15.02.2024 | 10:09

Στήλη Αναγνωστών: «Tο παράδοξο εκπαίδευσης δικυκλιστών στη Λήμνο και ο Γολγοθάς για να πάρεις δίπλωμα»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή λάβαμε από τον αναγνώστη κ. Αθανάσιο Φαναριώτη, ο οποίος θέτει το ζήτημα που απασχολεί όσους εκπαιδεύονται και δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής ενώ απευθύνει ερώτημα προς τον Έπαρχο Λήμνου, Α. Κουτσογιάννη, για το θέμα! 

Η επιστολή του κ. Φαναριώτη:                     

«Υπάρχει πιθανότητα να είμαστε το μοναδικό νησί που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα αυτή την στιγμή.

Εδώ και καιρό, δύο μήνες περίπου, δεν υπάρχει χώρος για εκπαίδευση υποψήφιων μοτοσικλετιστών ώστε να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να έχουν πληρώσει και πραγματοποιήσει τα μαθήματα που υποχρεούνται και τώρα είναι σε αναμονή για το πότε θα δεήσει το Επαρχείο να βρει έναν χώρο όπου θα δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι.

Το αποτέλεσμα είναι να αρχίζουν οι υποψήφιοι να πιστεύουν ότι θα ξεχάσουν και αυτά που έμαθαν καθότι και να έχουν δίκυκλο δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να αποκτήσουν μια σχετική εμπειρία  λόγω έλλειψης διπλώματος.

Μέχρι τώρα και για αρκετά χρόνια από όσο ξέρω το Επαρχείο είχε επαναπαυτεί στην διάθεση χώρου για εκπαίδευση και εξέταση  δωρεάν από ιδιώτη ο οποίος και είναι λογικό πλέον να θέλει τον χώρο για προσωπική χρήση. 

Θέλω να απευθυνθώ στον Έπαρχο και να τον ρωτήσω τι προτίθεται να κάνει επί του θέματος και πότε;

Δεν υπάρχει χώρος σε όλη την Μύρινα ή έστω λίγο έξω από αυτή ο οποίος να διαμορφωθεί ΆΜΕΣΑ για τέτοια χρήση; Ποιος θα πληρώσει τα εξτρά μαθήματα που θα χρειαστούν οι υποψήφιοι για να προσαρμοστούν στο νέο μέρος αν και εφόσον αυτό κάποια στιγμή βρεθεί; 

Υπάρχει περίπτωση να δοθεί λύση στο πρόβλημα ή θα μείνει κι αυτό το ζήτημα παρέα με τα δεκάδες άλυτα ζητήματα που απασχολούν τη Λήμνο;

Ευχαριστώ θερμά τον Ραδιοφωνικό σας Σταθμό και το Site σας για την φιλοξενία».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel