Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός: «Δεν αποδέχομαι τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου» (audio)

the roots web banners 06

Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός: «Δεν αποδέχομαι τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου» (audio)
20.12.2023 | 15:18

Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός: «Δεν αποδέχομαι τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια εφ’ όλης της ύλης και εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο απελθών Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, στον FM100 και την ενημερωτική εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα».

Ο κ. Βλάττας αναφέρθηκε στα χρόνια που διετέλεσε Έπαρχος Λήμνου, στα έργα που έγιναν αλλά και σε αυτά που δεν έγιναν, στις σχέσεις του με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη και τη σχέση του με το Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη.

Ενδιαφέρον είχε η παραδοχή του, πως ο κ. Μουτζούρης όντως είχε δηλώσει πως «η Λήμνος δε με ενδιαφέρει. 2.000 ψήφοι μου έδωσε».

Άλλο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης ήταν η αναφορά του κ. Βλάττας «σε έμμισθους και άμισθους ρουφιάνους του Περιφερειάρχη», που επηρέαζαν την μεταξύ τους σχέση αλλά και την κρίση του κ. Μουτζούρη.

Τέλος αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της αποχώρησης Κουφέλου από το συνδυασμό λέγοντας ότι κατέβηκε υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου για να μην κατέβει με τον Περιφερειάρχη.

Την είδηση όμως, ο κ. Βλαττας την άφησε για το τέλος της συνέντευξης, καθώς ανέφερε ότι σήμερα απέστειλε μήνυμα στον Περιφερειάρχη με το οποίο του γνωστοποίησε ότι δεν αποδέχεται τη θέση του άμισθου εντεταλμένου συμβούλου για θέματα της Λήμνου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel