Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Χριστούγεννα στον κόσμο και την Ελλάδα

banner roots

Λήμνος: Χριστούγεννα στον κόσμο και την Ελλάδα
11.12.2023 | 14:06

Λήμνος: Χριστούγεννα στον κόσμο και την Ελλάδα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου, σε συνεργασία με την ομάδα κρουστών Bartalia Lemnos Drum Gang, παρουσιάζουν την μουσική συναυλία, με τίτλο «Χριστούγεννα στον κόσμο και την Ελλάδα».

Γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλο τον κόσμο. Εκκλησιαστικά, κλασικά, ξένα και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια. Μία μουσική, χριστουγεννιάτικη βόλτα σε κάθε μέρος της γης, αλλά και του τόπου μας.

Συμμετέχουν οι καθηγητές του Μουσικού Εργαστηρίου και η Μικτή Ορχήστρα, που αποτελείται από τους πιο προχωρημένους μας μαθητές των τμημάτων πιάνου και κιθάρας, σε διάφορα μουσικά όργανα όπως μεταλλόφωνο, ξυλόφωνο, κιθάρες και μελλόντικα. Επίσης η Χορωδία Ενηλίκων του Εργαστηρίου, η οποία θα τραγουδήσει διάφορα ελληνιικά παραδοσιακά κάλαντα, από διάφορες περιοχές της χώρας μας, όπως Ξάνθη, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Ήπειρο και Θεσσαλία. Ενώ, σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. η ομάδα κρουστών Bartalia θα μας συνοδεύει ρυθμικά με διάφορα κρουστά όργανα και εφέ.

Την διεύθυνση της συναυλίας αναλαμβάνουν η καθηγήτρια του Μουσικού Εργαστηρίου Μπουζιωτοπούλου Νίκη και ο μαέστρος και υπεύθυνος στα Bartalia, Αμπατζής Νικόλαος.

Το χριστουγεννιάτικο μουσικό μας ταξίδι θα έχει δύο προορισμούς. Ανατολικά του νησιού, το Σάββατο, στις 16 Δεκεμβρίου η συναυλία μας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων του ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Μούδρου, στις 17:30 Και μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, η παράστασή μας θα λάβει χώρα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, στη Μύρινα.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά και ανυπομονησία.

ME Limnou CHRISTMAS 16

ME Limnou CHRISTMAS 23

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το