Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Χασάπης. Από την άρνηση για την μελισσοκομία στο «χρυσό των χρυσών» στον κορυφαίο διαγωνισμό για το μέλι (Συνέντευξη)

banner roots

Δ. Χασάπης. Από την άρνηση για την μελισσοκομία στο «χρυσό των χρυσών» στον κορυφαίο διαγωνισμό για το μέλι (Συνέντευξη)
30.11.2023 | 19:48

Δ. Χασάπης. Από την άρνηση για την μελισσοκομία στο «χρυσό των χρυσών» στον κορυφαίο διαγωνισμό για το μέλι (Συνέντευξη)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πριν απο λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο το Φεστιβάλ Γαστρονομικού και Οινικού Πολιτισμού με προϊόντα της Λήμνου.

Η εκκίνηση του φεστιβάλ έγινε στον χώρο του Γαροφαλλίδειου και χωρίς αμφιβολία τις εντυπώσεις εκείνο το πρωινό, έκλεψε η ομιλία του μελισσοκόμου Δημήτρη Χασάπη, καθώς μίλησε στο κοινό για την προσωπική του ιστορία, πώς δηλαδή, από την επίμονη άρνησή του, μετά από κάποιες συγκυρίες, να ασχοληθεί με την μελισσοκομία, έφτασε μετά από μερικά χρόνια να αποσπάσει το «χρυσό των χρυσών», στον κορυφαίο για τον κλάδο, διαγωνισμό. 

Ο κ. Χασάπης, βρέθηκε εχτές το μεσημέρι στο στούντιο του Fm 100 και σε μια εκ βαθέων συζήτηση, διηγήθηκε την πορεία του από το ναδίρ, στην κορυφή του κόσμου. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το