Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος | Ανήλικοι απείλησαν 10χρονο αγόρι: «Θα πεθάνεις»

banner roots

Λήμνος | Ανήλικοι απείλησαν 10χρονο αγόρι: «Θα πεθάνεις»
22.11.2023 | 16:49

Λήμνος | Ανήλικοι απείλησαν 10χρονο αγόρι: «Θα πεθάνεις»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τα συνεχή και διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά παραβατικότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσουν αλώβητη την επαρχία. Κι αυτό γιατί οι αιτίες στις οποίες εδράζεται το πρόβλημα, διαπερνούν οριζόντια την ελληνική κοινωνία.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες φτάνουν στον σταθμό μας πληροφορίες που αφορούν περιστατικά επιθετικότητας ανηλίκων σε ανήλικους. 

Μητέρα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση μας, μας ενημέρωσε για αυτό που συνέβη στον 10χρονο γιο της την περασμένη Παρασκευή.  

Το παιδί κατευθύνονταν με το ποδήλατό του στο Ρωμέικο, όταν το σταμάτησαν δυο μεγαλύτερα ανήλικα αγόρια, με πρόφαση να ρωτήσουν την ώρα. 

Από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να σπρώχνουν και να φέρονται επιθετικά στο παιδί το οποίο μάλιστα απείλησαν λέγοντας του «θα πεθάνεις».

Το 10χρονο αγόρι φοβήθηκε, κατάφερε όμως να τους ξεφύγει με το ποδήλατο του, για μερικά λεπτά οι ανήλικοι νταήδες το πήραν στο κατόπι για να εγκαταλείψουν μετά από λίγο. 

Μια άλλη υπόθεση αφορά ένα 10χρονο κορίτσι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε εχτές το απόγευμα και πάλι στην περιοχή του Ρωμέικου Γιαλού, κοντά στην Λέσχη αξιωματικών. 

Το κορίτσι, πήγαινε σε μια από τις δραστηριότητές του, όταν το σταμάτησαν δυο ανήλικα αγόρια, μεγαλύτερης ηλικίας και της ζήτησαν τα χρήματα που είχε πάνω της. Το μικρό κορίτσι κατατρόμαξε, άρχισε να τρέχει φωνάζοντας «βοήθεια», οι δυο ανήλικοι το ακολούθησαν, μέχρι που  έφτασε στο ύψος της γέφυρας όπου ένας άντρας ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις του, το βοήθησε και προσφέρθηκε να το συνοδεύσει. Κι εκεί η περιπέτεια του έλαβε τέλος.

Όπως μας είπε η μητέρα του όμως «το παιδί κατατρόμαξε, το βράδυ έβλεπε εφιάλτες στον ύπνο της και αρνείται να πάει ξανά μόνη της στις δραστηριότητές της. Η Λήμνος, δίνει αυτό το φοβερό πλεονέκτημα στους γονείς που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εδώ.  Την αίσθηση ότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν με ασφάλεια. Αν χαθεί αυτό, θα είναι κάτι πολύ άσχημο».

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το