Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕΛ Μούδρου: Ένα ιδιαίτερο μάθημα από την Πυροσβεστική Λήμνου

the roots web banners 06

ΓΕΛ Μούδρου: Ένα ιδιαίτερο μάθημα από την Πυροσβεστική Λήμνου
22.11.2023 | 09:31

ΓΕΛ Μούδρου: Ένα ιδιαίτερο μάθημα από την Πυροσβεστική Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Γενικό Λύκειο Μούδρου βρέθηκε ο ανθυποπυραγός κ. Καβαλέρης Ιωάννης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές του σχολείου για τους φυσικούς κινδύνους που προκύπτουν από πυρκαγιές , πλημμυρικά και σεισμικά φαινόμενα , καθώς και για τους ενδεδειγμένους τρόπους ανά περίπτωση δυνητικής αυτοπροστασίας από αυτούς.

Η σχετική ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Μούδρου παρακολουθήσαμε με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας Λήμνου  και τη συνεργασία του σχολείου μας   παρουσιάση-ενημέρωση   για τους φυσικούς κινδύνους που προκύπτουν από πυρκαγιές , πλημμυρικά και σεισμικά φαινόμενα , καθώς και για τους ενδεδειγμένους τρόπους ανά περίπτωση δυνητικής αυτοπροστασίας από αυτούς.

Η ενημέρωση έγινε από τον ανθυποπυραγό κ. Καβαλέρη Ιωάννη, ο οποίος με αμεσότητα και οικείο τρόπο μίλησε στους/στις μαθητές/τριες για πρόσφατες φυσικές καταστροφές και τους έδωσε οδηγίες, καθώς και τους ενημέρωσε για τον τρόπο συντονισμού και λειτουργίας-επέμβασης της Πυροσβεστικής. .   Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας Λήμνου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βασίλειο Τσαγδη και τον ανθυποπυραγο κ. Καβαλέρη Ιωάννη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για την ενημέρωση.

Η Διευθύντρια

Παπαπαναγιώτου Μαρία

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το