Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Στήλη των Πολιτών: «Κάποιος που βασανίζει και σκοτώνει ένα ζώο είναι εν δυνάμει δολοφόνος».

the roots web banners 06

Η Στήλη των Πολιτών: «Κάποιος που βασανίζει και σκοτώνει ένα ζώο είναι εν δυνάμει δολοφόνος».
21.09.2023 | 22:18

Η Στήλη των Πολιτών: «Κάποιος που βασανίζει και σκοτώνει ένα ζώο είναι εν δυνάμει δολοφόνος».

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή αναγνώστριας για τα φαινόμενα κακοποίησης μέχρι θανάτου ζωών, με την παράκληση για δημοσιοποίηση, έφτασε στο σταθμό μας. 

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ανδρονίκη Βλωτή και η καταγωγή μου είναι από τα Καμίνια Λήμνου. Δεν είμαι μόνιμη κάτοικος Καμινίων, αλλά όλα μου τα καλοκαίρια τα περνάω εκεί. Φέτος λοιπόν, παρατήρησα ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο στο νησί μας, που έλαβε χώρα ακόμα και στα Καμίνια.

Σίγουρα έχουν καταγγελθεί κι άλλα παρόμοια περιστατικά και στα υπόλοιπα χωριά της Λήμνου, αλλά εγώ με τη σειρά μου θέλω να αναφερθώ σε όσα συνέβησαν στο δικό μου. Φυσικά μιλάω για το φαινόμενο με τις φόλες, το οποίο παρατηρείται πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα και είναι ένα πρόβλημα που με κάνει να δυσανασχετώ, να θλίβομαι βαθιά και να απογοητεύομαι από το ανθρώπινο είδος.

Ένα σκυλάκι και δύο γατάκια μέχρι στιγμής έχουν αποβιώσει από ανθρώπινο χέρι. Κάποιοι συγχωριανοί μας δεν σέβονται τα δικαιώματα των ζώων και τους αφαιρούν στυγνά και αποτρόπαια τη ζωή τους, με βάναυσο τρόπο βάζοντας τους φόλα και αποτελειώνοντας τα!

Πρέπει κάτι να γίνει, πρέπει κάπως να ανατραπεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Χρειάζεται όλοι μας να καταγγέλλουμε τέτοια περιστατικά, πόσο μάλλον όταν γινόμαστε μάρτυρες αυτών ή ακόμα αν γνωρίζουμε ή αν έχουμε υποψίες για το ποιος πράττει τέτοια εγκλήματα. Είναι ντροπή, είναι απανθρωπιά, είναι κατάντια να κυκλοφορούν ανάμεσα μας ανθρωπόμορφα τέρατα που προκαλούν δεινά στα ζώα.

Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά και να μην ξεφεύγουν!  Κάποιος που βασανίζει και σκοτώνει ένα ζώο είναι εν δυνάμει δολοφόνος, όχι μόνο για τα πλάσματα αυτά, αλλά και για τους ανθρώπους! Ξεσηκωθείτε και βοηθήστε όλοι μαζί να αποκαλυφθούν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ευθύνονται για τέτοια εγκλήματα στο νησί μας! 

Ευχαριστώ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το