Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στην απεργιακή συγκέντρωση η υπ. Περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση

the roots web banners 06

Λήμνος: Στην απεργιακή συγκέντρωση η υπ. Περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση
21.09.2023 | 12:59

Λήμνος: Στην απεργιακή συγκέντρωση η υπ. Περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η υποψήφια περιφερειάρχης για το Βόρειο Αιγαίο με την Λαϊκή Συσπείρωση Αγλαΐα Κυρίτση βρίσκεται στη Λήμνο και μετά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, σήμερα συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Υψιπύλης.

Η δήλωση της κ. Κυρίτση αναφέρει:

Το αντεργατικό νομοσχέδιο «έκτρωμα» θα μείνει στα χαρτιά...

Χαιρετίζουμε τη σημερινή , μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση χιλιάδων εργαζομένων απ άκρη σ άκρη της Ελλάδας. Κι εδω στα νησιά μας εργατικά συνδικάτα , Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες έδωσαν ηχηρή και ξεκάθαρη απάντηση στην κυβέρνηση ότι το νομοσχέδιο «έκτρωμα» θα μείνει στα χαρτιά.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, πολλοί από τους οποίους είναι εκλεγμένοι σε συνδικάτα και ΕΚ, ΝΤ της ΑΔΕΔΥ από τους νομούς Λέσβου, Χίου , Σάμου, έδωσαν μαχητικά αγώνα για την επιτυχία αυτής της απεργίας και των κινητοποιήσεων , ενω την ηχηρή της απουσία δήλωσε για άλλη μια φορά η ΓΣΕΕ.

2023 09 21 11 35 17 966

Σε αυτή την υπόθεση, απέναντι στις ρυθμίσεις που απογειώνουν τον εργασιακό μεσαίωνα, η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στρατευμένη. Στέκεται απέναντι στις διατάξεις που εξαπολύουν νέες επιθέσεις στις συλλογικές συμβάσεις, τους μισθούς το ωράριο εργασίας, το απεργιακό δικαίωμα, σε αντιπαράθεση με τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών των κκ Μουτζούρη, Στεφανή και Χοχλάκα.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός των νησιών με την πάλη τους θα οργανώσουν την αντεπίθεσή τους και με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη μπορούν να αποδοκιμάσουν την πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των λίγων, σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των πολλών. Η παρουσία μας στις συγκεντρώσεις επιβεβαιώνει ότι έχουμε πάρει θέση με τους πολλούς.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel