Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκινάει από σήμερα η πώληση των κοινών τουριστικών πακέτων Λήμνου - Chanakkale

banner roots

Ξεκινάει από σήμερα η πώληση των κοινών τουριστικών πακέτων Λήμνου - Chanakkale
31.01.2014 | 09:09

Ξεκινάει από σήμερα η πώληση των κοινών τουριστικών πακέτων Λήμνου - Chanakkale

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο επόμενο στάδιο προχωράει η συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου με την Ένωση Ξενοδόχων Chanakkale, καθώς από σήμερα ξεκινάει η πώληση κοινών τουριστικών πακέτων των δύο περιοχών.

Από την 1η επιχειρηματική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις  19 και 20 Ιανουαρίου στο Chanakkale, είχε οριστεί η έναρξης της πώλησης να συμπέσει με την διεθνή έκθεση «Emitt» της Κωνσταντινούπολης.

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάτζαρης, ταξίδεψε εχθές στην Πόλη, για να δώσει το παρόν στην διπλή συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί, κατά την διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν στην παγκόσμια κοινότητα τα κοινά τουριστικά πακέτα.    

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, “Θέμα και Ανάθεμα”: "Δημιουργήθηκαν τουριστικά πακέτα μεταξύ των 2 περιοχών, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση από πλευράς μας του τουριστικού αξιοθέατου που λέγεται Τροία  με την ιστορία της, που ταιριάζει απόλυτα με την «αδερφή πόλη» της την Πολιόχνη, ώστε να αποκτήσουμε ένα ακόμα σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην κοινή συνέντευξη Τύπου, η μόνη εκπροσώπηση από τη μεριά της Λήμνου, είναι αυτή του κ. Μάτζαρη.

Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου  

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το