Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ισραηλινοί τουρίστες γίνονται ένα με τα μέλη του ΧΟΛ Ήφαιστος, χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του «Ντιρλαντά»

the roots web banners 06

Ισραηλινοί τουρίστες γίνονται ένα με τα μέλη του ΧΟΛ Ήφαιστος, χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του «Ντιρλαντά»
02.06.2023 | 22:32

Ισραηλινοί τουρίστες γίνονται ένα με τα μέλη του ΧΟΛ Ήφαιστος, χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του «Ντιρλαντά»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέβη και αυτό!

Ισραηλινοί τουρίστες που βρίσκονται στο νησί μας για τις διακοπές τους, είδαν φως και μπήκαν! Για την ακρίβεια, άκουσαν τραγούδια και χορούς και κοντοστάθηκαν!

Τους πήρε ελάχιστα λεπτά, να νιώσουν άνετα και πολύ φιλικά, στον χώρο του ΧΟΛ Ήφαιστος, να πλέξουν τα χέρια για το χορό και να πιάσουν το μικρόφωνο. Κ έπειτα, ήταν σαν να γνωρίζονταν χρόνια. Η μουσική βλέπετε, λιώνει πάγους, σε κάνει και αισθάνεσαι άνετα. 

Γι αυτό το περιστατικό, λοιπόν, γράφει η Μαντώ Παπούλκα Γαροφαλλίδου:

Ο τουρισμός και η φιλοξενία στους επισκέπτες της Λήμνου μας είναι υπόθεση όλων μας!!!Οι Ισραηλινοί επισκέπτες του νησιού μας περαστικοί από το χώρο του Ομίλου μας έγιναν ένα με μας και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά με ελληνικά αλλά και λαϊκά ακούσματα χορεύοντας μαζί μας και πίνοντας το Λημνιό μας κρασί. 

 Αυτά τα όμορφα και ανθρώπινα είναι ικανά να δημιουργήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους στο νησί μας και ειναι στο χέρι όλων μας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να το πράξει.Μια ανοιχτή αγκαλιά,ένας καλός λόγος,μια εξυπηρέτηση όταν χρειαστεί,ένα ποτήρι κρασί κι ένα πλατύ χαμόγελο δεν στοιχίζουν τίποτα σε κανέναν μας!!Η διδακτική περίοδος για τον Όμιλο μας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!!

Ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση και ανασυγκρότηση και μετά η ομάδα πανέτοιμη για "βουτιά" στην προετοιμασία για τις μεγάλες καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις!!! Καλό καλοκαίρι ΛΗΜΝΟΣ!!!! 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το