Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην 62η Συνέλευση MedCruise

the roots web banners 06

Παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην 62η Συνέλευση MedCruise
30.05.2023 | 12:22

Παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην 62η Συνέλευση MedCruise

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε μέσω του ειδικού συνεργάτη της για την Λέσβο κ. Ιωάννη Μπρα και της εταιρείας Five Senses Consulting, στην 62η Γενική Συνέλευση της MedCruise -του μεγαλύτερου παγκόσμιος οργανισμού λιμανιών - που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα  23-27 Μαΐου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ειδικές συναντήσεις και παρουσιάστηκε ξανά η Λέσβος σαν προορισμός κρουαζιέρας με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Μέσα από δομημένες παρουσιάσεις για κάθε κατηγορία εταιρειών κρουαζιέρας (ContemporaryPremium & Luxury), αναπτύχθηκαν οι σημαντικές δυνατότητες εκδρομών καθώς πλέον είναι πολύ σημαντικό για τις εταιρείες να έχουν πολλές επιλογές, κάτι που το νησί διαθέτει.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τις εταιρείες: CostaCruisesHollandAmericaLinePonantYachtCruisesGrandCircleCruiseLineCarnivalUK (P&OCruises & Cunard), PrincessCruisesSilverseaCruisesSeaDreamYachtClubFourSeasonsYachts και SwanHellenicCruises.

Η παρουσία στην MedCruise ήταν το τρίτο σημαντικό γεγονός που συμμετείχε η Λέσβος σαν προορισμός κρουαζιέρας φέτος, καθώς προηγήθηκε η συμμετοχή στο PosidoniaCruiseForum που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 25-26 Απριλίου αλλά και  στην μεγαλύτερη έκθεση και συνέδριο κρουαζιέρας παγκόσμιος το SeaTradeCruiseGlobal που πραγματοποιήθηκε στο FortLauderdale των ΗΠΑ το διάστημα 27-30 Μαρτίου.

Η συμμετοχή του κ.  Μπρα και στα δύο συνέδρια της MedCruise , ως ομιλητής στο πάνελ για την προσβάσιμη κρουαζιέρα αλλά και της SeatradeGlobal ως πρεσβευτή και ως συντονιστή τεσσάρων πάνελ, έδωσε την δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις για την ευρύτερη περιοχή μας.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ Μουτζούρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’H προσπάθεια μας για την ανάδειξη της κρουαζιέρας στο νησί της Λέσβου είναι συνεχής και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η θετική συμμετοχή μας στα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου, όπου πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν συναντήσεις και συζητήσεις με όλες τις εταιρείες στόχους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί στις εταιρείες το βιβλίο εκδρομών του προορισμού Λέσβου (LesvosCruiseExcursionBook) που θα ολοκληρώσει τον φάκελο που δίνουμε στις εταιρείες. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με σταθερά στρατηγικά βήματα μιλάει στα κέντρα αποφάσεων και  επαναφέρει την Λέσβο στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας’’.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα δώσει το παρών και στην Ευρωπαϊκή κλαδική έκθεση κρουαζιέρας, SeatradeEurope

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το