Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, μεταμορφώνουν αίθουσές του (photos)
Οι μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, μεταμορφώνουν αίθουσές του (photos)
27.05.2023 | 09:16

Οι μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, μεταμορφώνουν αίθουσές του (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

«Ο εθελοντισμός ομορφαίνει το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου», σημειώνει το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

Ο εθελοντισμός μαθαίνεται στην πράξη και στο σχολείο μας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Τη φετινή χρονιά οι όμιλοι των «Εθελοντών» και «Κοινωνιολόγων»  που λειτούργησαν κατάφεραν να αφήσουν ένα ισχυρό αποτύπωμα.

Δύο από τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού κτηρίου εξωραΐστηκαν  και απέκτησαν θεματικό χαρακτήρα ως η «αίθουσα των Μαθηματικών» και η «αίθουσα των Γαλλικών».

Με υπομονή, επιμονή, καλλιτεχνική διάθεση και πολύ κέφι η εθελοντική εργασία των μαθητικών ομάδων, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση των  υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους, άλλαξαν σταδιακά την όψη της τάξης τους με τη βοήθεια των χρωμάτων και των αντικειμένων.  

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Σταμπουλίδου Σταματία, Σταματόπουλος Χρήστος, Καραογλάνη Χριστίνα, Περιστέρη Έλενα, Πανσεληνάς Δημήτρης.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς για την ευγενική τους προσφορά προς το σχολείο και είναι βέβαιο ότι η «υπογραφή» τους θα παραμείνει ως ζωντανό παράδειγμα για τις επόμενες σχολικές χρονιές που θα έρθουν.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel