Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αντώνης Μπουνάς- Πρόεδρος Δάφνης: «Ευχαριστώ όσους συνέδραμαν για τον περιορισμό της φωτιάς»
Αντώνης Μπουνάς- Πρόεδρος Δάφνης: «Ευχαριστώ όσους συνέδραμαν για τον περιορισμό της φωτιάς»
31.03.2023 | 12:40

Αντώνης Μπουνάς- Πρόεδρος Δάφνης: «Ευχαριστώ όσους συνέδραμαν για τον περιορισμό της φωτιάς»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέδραμαν στον περιορισμό της φωτιάς που εχθές ξέσπασε στην περιοχή «Χάρακας» μεταξύ Δάφνης και Παπιάς, αισθάνεται ο πρόεδρος της Δάφνης Αντώνης Μπουνάς.

Στο ευχαριστήριο μήνυμα του ο κ. Μπουνάς αναφέρει:

«Ευχαριστώ το Δήμο Λήμνου, τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γαροφαλλίδη, προσωπικό του Δήμου, τη διοίκηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της και τον Ταξίαρχο της 88ΣΔΙ κ. Κορρέ με τους άνδρες καθώς η συμβολή τους είναι καταλυτική για τον περιορισμό της φωτιάς η οποία δυστυχώς κατάφερε να λαβώσει ένα τοπίο απείρου κάλους που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η φωτιά κατάφερε να κάψει 150 στρέμματα από τα εγκαταλελειμμένα μοναστηριακά κτήματα καταστρέφοντας αγριελιές, αγριαχλαδιές και φρύγανα.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδίας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018