Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: 620.000€ για «Μελέτη έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Μούδρου Λήμνου»

banner roots

Δήμος Λήμνου: 620.000€ για «Μελέτη έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Μούδρου Λήμνου»
24.03.2023 | 09:19

Δήμος Λήμνου: 620.000€ για «Μελέτη έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Μούδρου Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει ότι, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Μελέτη έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Μούδρου Λήμνου» στον Άξονα «Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια», του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η χρηματοδότηση για το εγκεκριμένο έργο ανέρχεται σε 620.000 ευρώ και αφορά στην εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για τις υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων των σημαντικότερων οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας εξασφάλισε άλλη μία σημαντική χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», η οποία ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την ανατολική Λήμνο. Το έργο θα δημιουργήσει κρίσιμες υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητες για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση της δημόσιας υγιεινής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των εν λόγω οικισμών».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel