Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπή ρεύματος αύριο σε διάφορες περιοχές της Λήμνου
Διακοπή ρεύματος αύριο σε διάφορες περιοχές της Λήμνου
20.03.2023 | 14:12

Διακοπή ρεύματος αύριο σε διάφορες περιοχές της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η τοπική ΔΕΔΔΗΕ, κάνει γνωστή τη διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Λήμνου προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Περιοχή ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ (ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ), ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΕΛΑΡΗ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΤΗΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΖΙΜΉ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΜΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (ΚΑΡΠΑΣΙ), ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, στις 21/03/23 ημέρα ΤΡΙΤΗ, από ώρα 09:30 π.μ. έως 11:00 π.μ..

Περιοχή, ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΟΣ, ΛΥΧΝΑ , ΡΩΜΑΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΡΩΜΑΝΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ στις 21/03/23 ημέρα ΤΡΙΤΗ, από ώρα 11:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ..

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018